video foto accidente luni seară în sibiu: tamponare violentă pe strada lungă. tânără lovită pe milea!

accident strada lungă sibiu (7)Două accidente rutiere s-au petrecut luni seară în interval de câteva minute. Mai întâi pe strada Lungă la intersecție cu Țiglari, două mașini s-au tamponat, iar apoi pe Milea, o tânără a fost lovită în timp ce traversa strada.

Accidentul de pe strada lungă a avut loc în jurul orei 23.30. Implicate au fost două autoturisme, respectiv un Volskwagen Passat și un Ford Kuga, fiind vorba de o tamponare. Ambele mașini au ieșit în decor în spațiul verde, oprindu-se la câțiva metri de un panou publicitar de mari dimensiuni. Din fericire nici o persoană din cele două mașini nu a fost rănită. Unul din cei doi conducători auto era băut, lucru ce a reieșit și la testarea cu aparatul etilotest.

Accident și pe Milea
Un al II-lea accident a avut loc pe bulevardul Vasile Milea, în dreptul benzinăriei OMV. O tânără a fost rănită de un autoturism în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis. Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean Sibiu.[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UlK8Bk4pz1k” splash=”https://i.ytimg.com/vi/UlK8Bk4pz1k/maxresdefault.jpg” caption=”ACCIDENT PE STRADA LUNGA IN SIBIU”]

Ultima oră

Comentariul meu