”fast & furious” de sibiu. un minor s-a dat în spectacol cu o mașină furată!

opel astraTatu Răzvan Andrei în vârstă de 17 ani din Cârța, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a sustras un autoturism şi la condus fără a deţine permis de conducere. Acesta a furat o mașină dintr-o gospodărie din Cârța, mașină pe care a pornit-o cu o baterie furată de la un tractor din localitate.

În cursul zilei de ieri, în cadrul activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Postului de Poliţie Cârţa a fost identificat un minor de 17 ani, suspectat de săvârşirea mai multor infracţiuni în noaptea de 14/15.09.2015.
În fapt, minorul de 17 ani, domiciliat în localitatea Cârţa, în noaptea de 14/15 septembrie, a pătruns prin efracţie în curtea unui imobil din localitate de unde a sustras acumulatorii unui autoturism, iar din curtea unui alt imobil a sustras un autoturism Opel Astra pe care l-a condus pe o distanţă de aprox. 75 de km, fără a poseda permis de conducere. Mai pe românește minorul s-a plimbat cu mașina toată noaptea, iar apoi a abandonat-o în apropierea locului de unde o furase.
Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine acest drept, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Judecătoriei  Avrig cu propunere  de arestare  preventivă.  Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Cârţa. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu