ce spune fleșeriu despre înfrângerea cu bc mureș. reacție dură la adresa jucătorilor!

paulAntrenorul lui CSU Sibiu a explicat de ce echipa a pierdut în opinia sa meciul de marți seară cu BC Mureș, în Cupa României. Fleșeriu spune că din păcate unii jucători nu au evoluat așa cum ar fi vrut el și crede că Tincu și Cioacătă au greșit mult în apărare, în meciul pierdut cu 73-82, în Sala Transilvania.

Fleșeriu nu și-a menajat deloc echipa după înfrângerea cu BC Mureș. Acesta spune că jucătorii săi au fost lenți, iar CSU nu a prea excelat la recuperări și a recunoscut că mureșenii au fost mai buni în partida de marți seară de la Sala Transilvania.
”Nu ai cum să fii mulțumit atunci când pierzi meciul și când te aștepți la o echipă rapidă iar noi jucăm foarte lent. Majoritatea mingilor a trebuit să le scoatem din coș, pentru că au marcat ei (n.r. BC Mureș), fiindcă le-am oferit de mult prea multe ori șansa a doua, prin recuperările ofensive pe care le-au făcut. Cred că în mare măsură asta a făcut diferența pentru că la 37-23 de recuperări, nu aveam cum să câștigăm. Nefăcând recuperările, nu puteam câștiga. Nu sunt mulțumit nici de partea a doua a meciului pentru că noi în general, în meciurile de pregătire am avut mult mai multe contra atacuri. Astăzi au fost în jur de 15, noi de obicei aveam în jur de 20. Poate că nu marcam de fiecare dată sau marcam puține puncte, dar le aveam. Lawrence Gilbert are degetul rupt, a jucat cum a putut, va mai dura ăpână își va putea reveni, dar mă bucur că și-a dorit atât de mult să joace, pentru că a fost un meci acasă și a vrut să își ajute echipa. Atât poate cu o singură mână. Despre Harrison nu îmi pot face o părere după meciul acesta. La antrenament se mișcă foarte bine, o să aibă nevoie de o perioadă  de adaptare și probabil el va fi jucătorul care ne va ajuta pe parte de recuperări și probabil nu va mai  avea problema asta”.

VEZI ȘI: Debut cu stângul pentru Fleșeriu la CSU. Mureșul abia a transpirat cu Sibiul!
Legat de cum influențează jocul echipei sale  noua regulă, la meciurile din cadrul Cupei României, privind prezența a doi jucători români, în permanență, Fleșeriu a declarat, că acesta a și fost motivul pentru care Cupa României  nu reprezintă un obiectiv. ”De aceea am spus că nu este un obiectiv pentru noi Cupa României, dar că încercăm să sudăm mai bine relațiile de joc. S-a văzut că a fost o problemă, mai ales în repriza a doua când cei doi jucători români ai noștri, Cioacătă și Tincu, au făcut foarte multe greșeli în apărare. Nu au jucat rău nici Cioacătă, nici Tincu, dar au făcut multe greșeli în apărare iar jucătorii lor (n.r. de la BC Mureș Tg. Mureș) au făcut mai puține”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cioacata se crede mare vedeta si are gura prea mare. daca crede ca contrandu-se cu lalovic, sau cu alt jucator va invata sa faca un dribling, se insala.