video – avarie majoră la bancomatele raiffeisen din sibiu. banii doar de la ghișeu, și cu comision!

raiffeisen sibiuDacă aveți un card bancar la Raiffeisen și ați încercat să faceți plăți sau să scoateți bani cash, pe parcursul zilei de luni, cu siguranță ați avut probleme. O avarie la sistemul național a făcut ca acestea să nu funcționeze. Banca și-a scos bani frumoși însă și din această ”afacere”, din comisioanele de retragere de la gișeu, mult mai mari decât cele percepute la bancomat.

Raiffeisen Bank a primit cu siguranță luni, ”felicitări” și ”gânduri bune” de la cei ce au cont la această bancă și au încercat să scoată bani de la bancomat sau să facă plăți prin intermediul acestora.
O avarie produsă în sistemul național, încă de dimineață, a făcut ca mii de români care dețin carduri la această bancă, să nu poată să scoată bani prin intermediul bancomatelor. Mesajul a fost același pentru toată lumea: ”Banca dumneavoastră nu poate procesa tranzacția solicitată pentru moment. Încercați din nou mai târziu”.

Nervi pentru clienți
Și la Sibiu situația a stat la fel. Sibienii care au încercat să scoată bani sau să efectueze plăți au pățit același lucru. ”E a patra oară când încerc să scot bani de la bancomat și degeaba. Am încercat să scot de la alte bancomate și nu a mers. Am crezut că am eu o problemă cu cardul, dar cei de la ghișeu mi-au spus că e o problemă la nivel național”, spune un tânăr student care încerca să își scoată banii de pe card pentru a achita chiria la apartamentul unde locuiește.

Cum câștigă banca și în caz de avarie
Dacă vă grăbiți și aveți nevoie de bani lichizi, atunci puteți să mergeți la orice ghișeu și să scoateți bani. Trebuie însă să fiți foarte atenți, pentru că totul se face contra unui comision de 0,5 la sută sau minim 5 lei. ”Am mers la ghișeu și pentru 150 de lei scoși din cont, mi-a luat 5 lei comision. La bancomat comisionul era de 0,28 de lei. E strigător la cer cum te fură pe față! Păi ce vină am eu că nu merg bancomatele? Am plătit pentru că îmi trebuiau banii. Ce să fac? Niște hoți!”, ne-a spus o doamnă care a ieșit nervoasă din agenția Raiffeisen de pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu.
Cei de la Raiffeisen nu au anunțat public nicio defecțiune majoră la nivel național. Pe pagina de internet a Raiffeisen Bank, nu a fost postat niciun anunț, iar utilizatorii de internet banking, nu au primit nici ei vreo notificare oficială. Vizualizați mai jos ce s-a întâmplat atunci când clienții băncii au încercat să scoată bani de la bancomat!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=s1rMlzRa-gQ” splash=”https://i.ytimg.com/vi/s1rMlzRa-gQ/maxresdefault.jpg” caption=”BLOCAJ IN SISTEMUL DE BANCOMATE LA RAIFFEISEN BANK IN ROMANIA”]

Ultima oră

Comentariul meu