Un mare producător de încălțăminte deschide un magazin în Sibiu. Vine Musette!

musette1După ce au anunțat că vor deschide magazine la Budapesta și Munchen, un mare producător și totdată retailer de încălțăminte ce are 30 de magazine în toată țara, a anunțat că va inaugura o unitate la Sibiu. Musette este firma despre care vorbim.

Producătorul şi retailerul de încălţăminte Musette, deţinut de familia Bâtlan, va ajunge la 30 de magazine pe nouă pieţe după noile deschideri programate.
„Va fi primul nostru magazin din Sibiu. Sperăm ca până la finalul anului să terminăm toate pregătirile necesare şi să avem magazin şi la München. La Budapesta vom inaugura un flagship store pe principala lor stradă de shopping, într-o poziţie foarte bună“, spune pentru zf.ro, Cristina Bâtlan (41 de ani), unul dintre fondatori şi totodată creierul creativ al businessului. Musette se poziţionează pe segmentul premium, o pereche de pantofi putând depăşi 100 de euro.
Pentru că s-a poziţionat pe acest segment, businessul Musette nu a fost afectat de criză, ba din contră, a crescut an de an. „Prima jumătate de an a fost slabă pentru business, influenţată de arestă¬rile din România, de războiul din Ucraina şi de celelalte evenimente geopolitice. Toate acestea ne-au afectat.“, a mai spus Bâtlan, pentru zf.

Ultima oră

Comentariul meu