foto – povestea victimelor tragicului accident de pe dn1 de la scoreiu. cine sunt acestea!

vio22Județul Sibiu a fost săptămâna trecută locul în care s-a petrecut unul din cele mai grave și totodată mai dramatice accidente de pe Drumul Național 1. Neatenția la volan a unei tinere din Mârșa, a făcut ca mama ei, dar și fiul căruia i-a dat naștere în urmă cu trei luni, să  moară pe loc.

Alina Bartuș părea să aibă parte de o viață perfectă și chiar așa a și fost până în seara zilei de 17 septembrie. Tânăra de 26 de ani se întorsese de curând acasă, la Mârșa, alături soțul ei și cei doi copii, precum și alături de mama sa, Ursu Violeta.
Aceasta din urmă era plecată de mai bine de 10 ani la muncă în Italia. Acolo făcea menaj casnic, la o familie înstărită ce locuiește în apropiere de Roma. Femeia în vârstă de 45 de ani era mulțumită de răsplata financiară și pentru că a dovedit că era o bună gospodină, a câștigat încrederea familiei italiene, oamenii fiind extrem de mulțumiți de munca ei.alina si violeta
De câțiva ani, pe perioada de vară, venea să o ajute și una din cele două fiice ale ei, Alina. Cele două erau extrem de apropiate, iar Violeta s-a bucurat foarte mult, atunci când a putut să își aducă și fata alături de ea. Alina a dat de curând naștere unui băiețel, iar în această vară toată familia s-a întors acasă pentru a boteza noul născut așa cum se cuvine, lucru care de altfel s-a și întâmplat.accident grav dn1 sibiu (7)

De la extaz la agonie în câteva secunde
Violeta plănuia să se întoarcă la muncă în Italia chiar în această lună. În seara zilei de 17 septembrie a mers cu Alina și cei doi nepoței, în vizită la niște cunoștințe la Cârțișoara. La volanul mașinii s-a suit fiica ei, iar ea a luat loc alături de cei doi nepoței, ca să îi supravegheze. În apropiere de Scoreiu, s-a întâmplat nenorocirea. Fără experiență prea mare la volan, Alina a încercat să facă o depășire riscantă pe un pod și a intrat frontal în altă mașină ce circula regulamentar. Într-o fracțiune de secundă mama ei și fiul abia botezat, au murit pe loc din cauza impactului.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Suferință cumplită
Alina fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu fractură mandibulă dreapta, plăgi contuze ale feţei, contuzii toracice şi pulmonare şi fractură bimaleolară dreapta, iar fiica ei de 6 ani a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu multiple fracturi la nivelul viscerocraniului, contuzii pulmonare, fractura umăr drept. Ambele sunt acum în stare mai bună, conform spuselor medicilor.alina si fetita

Durere fără margini
Mama Alinei, era o femeie plină de viață și foarte prietenoasă. Familia este în stare de șoc. Cealaltă fiică a victimei și-a exprimat durerea printr-o postare pe Facebook. ” Iubita mea frumosa mama, imi lipsesti mult și ai rupt sufletu in mine.. Nu te voi uita niciodata și o sa fi prezenta in fiecare clipa din viata mea.. Te iubesc pentru totdeauna și pina voi muri”, spune Petronela.
Violeta a fost înmormântată zilele trecute, dar prietenii și cunoștințele acesteia nu concep nici acum dispariția ei. alina

”Dumnezeu să te odihnească in pace alături de nepotelul tău.. Drum bun dragă prietenă şi imi pare tare rău..” a comentat Laura, pe contul de Facebook al Violetei.
Foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Intamplator, m-am intalnit in trafic cu acest Mercedes cu o zi inainte de acest accident(in mun. Sibiu). Dansa mergea de parca ii cumparase cineva sosea, sarea de pe o banda pe alta fara sa semnalizeze, se incadra pe pe jumatete din banda din contrasens. Cand am ajuns in drept cu ea, am constatat ca dansa vorba la telefon, relaxata de geamul masinii…a cam cautat-o cu lumanarea.

  2. in loc sa scrieti toata aiureala de mai sus de ce nu spuneti TARE ca TOATA LUMEA trebuie sa respecte regulile de circulatie…ca nu suntem unii mai destepti decat altii!!! Nu de alta dar mai citesc si altii si o sa inteleaga ca aia a facut totul corect…si a avut ghinion!!!