exclusiv video foto – accident groaznic în sibiu. a intrat în stâlp și mașina s-a dezintegrat!

foto accident coposuUn grav accident de circulație a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:15, în sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Corneliu Coposu cu străzile Bâlea și Constituției. O mașină înmatriculată în Prahova s-a înfipt pur și simplu într-un stâlp.

Un tânăr de 39 de ani se zbate între viață și moarte, după ce mașina pe care o conducea, un Peugeot 206, a intrat direct într-un stâlp pe Coposu. Accidentul a avut loc în jurul orei 1:15 minute și a fost extrem de violent.
Martorii au povestit pentru Ora de Sibiu, că șoferul autoturismului Peugeot, a intrat cu viteză în sensul giratoriu și a virat brusc la dreapta, către strada Bâlea, moment în care a pierdut controlul volanului. ”Totul s-a petrecut extrem de rapid. Nu a mai putut să controleze mașina și a intrat frontal în stâlp. Impactul a fost foarte violent. Vedeți cum arată mașina.. S-a dezintegrat practic.. Motorul a sărit din caroserie… A fost groaznic! Șoferul era inconștient.. Avea puls. Eu am crezut că a murit pe loc”, a declarat un martor la accident, aflat într-o mașină în spatele celei care a intrat în stâlp.
”Șoferul era în stare de inconștiență. A fost dus la Spitalul Județean Sibiu”, a spus și unul din polițiștii care au efectuat cercetarea la fața locului.

Martorii spun că bărbatul aflat la volan era în stare gravă. ”L-au scos mai mult mort decât viu din mașină. La cum arată mașina, vă dați seama cât de grav a fost rănit”, a mai spus un tânăr care era în apropierea locului unde a fost a fost accidentul.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=xKiWTrsk2C8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/xKiWTrsk2C8/maxresdefault.jpg” caption=”ACCIDENT GRAV PE COPOSU LA SIBIU”]

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Oare familia ta la fel ar speune ok?! „Un idiot mai putin!!!” Gandeste-te ca se poate intampla oricui fara vreun motiv sau cauza. Gandeste inainte sa deschizi gura sau sa tastezi!! Este greu? Pana si cimpanzeii au demonstrat ca pot gandi!!!

  2. Dezinformatilor! Pacientul a fost adus in upu de un echipaj al ambulantei. SMURD- ul nu a existat in peisaj.

    1. adevarat, ambulanta l-a dus… dar totusi, exista vreo ura intre smurd si ambulanta de ai reactionat asa ?