video foto imagini de coșmar pe dn1. bunică și nepoțel uciși, iar alte patru persoane duse la spital!

accident grav dn1 sibiu (1)Ziua de 17 septembrie o să fie în statistica anului 2015 una din cele mai negre de pe drumurile județului Sibiu. O bunică de 45 de ani și nepoțelul ei de numai 3 luni, au pierit într-o clipă, după ce mama băiețelului și totodată fiica victimei a făcut o depășire riscantă, pe DN1, la Scoreiu.

Imagini greu de descris în cuvinte, joi seară la Scoreiu. Două mașini s-au făcut praf, patru persoane s-au ales cu răni grave, iar o bunică și nepoțelul ei, au murit în urma impactului dintre autoturisme.
O tânără mămică conducea un Mercedes înmatriculat în Bulgaria, mergând alături de mamă și fiica de șase ani și băiețelul abia născut, către Mârșa. Șoferița în vârstă de 26 de ani a luat permisul anul trecut și nu avea experiență la volan. S-a băgat într-o depășire a unui TIR, chiar pe un pod, dar nu a mai apucat să și depășească mastodontul pe roți. Din sens opus venea o altă mașină ce mergea regulamentar, iar impactul nu a mai putut fi evitat. În câteva secunde totul s-a transformat într-o tragedie. Mașinile s-au tamponat, iar mama și fiul șoferiței care a efectuat depășirea neregulamentară au murit pe loc, striviți de fiarele autoturismului. ”S-a băgat în depășire aici pe pod. Nu avea nici vizibilitate. A pierdut controlul volanului și a intrat în cealaltă mașină. Nu am putut nici să deschidem ușile. Așa de tare a fost impactul. A avut și viteză mare…”, a povestit David Lebu, cel care conducea TIR-ul pe care tânăra a vrut să îl depășească.

Durere mare printre rude
Familia tinerei și a mamei decedată în accident, a ajuns rapid la locul tragediei. Mai aveau nici 10 kilometri până să ajungă acasă la Mârșa, acolo unde acum câteva zile îl botezaseră și pe băiețelul mort și el în accident. ”Mergeau de la Cârțișoara spre casă la Mârșa. Nu am știut nimic.. Uite ce nenorocire s-a întâmplat acum”, a spus și Laurențiu Oniga, rudă cu victimele din Mercedes.
Polițiștii au stabilit din primele cercetări că tânăra șoferiță din Mercedes, a efectuat o depășire neregulamentară. ”Accidentul s-a produs pe Drumul National 1, in afara localitatii Porumbacu, pe fondul unei manevre de depasire neregulamentara, chiar in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa. A urmat o coliziune violenta intre autoturismul Mercedes si un alt autoturism”, a explicat Bogdan Maxim, șef biroul Poliția DN Sibiu.

VEZI SI: Starea răniților din tragicul accident de pe DN1. Ce spun medicii!
Tânăra șoferiță si mama ei lucrau de cativa ani buni la Roma, in Italia, pentru o famile la care ingrijeau un batran.
Cei patru răniți au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu, iar traficul pe DN1 în zona producerii accidentului, a fost blocat mai bine de două ore.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=_uFFy667vmY” splash=”https://i.ytimg.com/vi/_uFFy667vmY/sddefault.jpg” caption=”accident grav dn1 sibiu scoreiu”]

Ultima oră

Comentariul meu