ți-a fost furată bicicleta din sibiu? poliția a prins hoțul și caută acum proprietarul!

bicicletaPoliţiştii Secţiei 1 Sibiu cer sprijin cetăţenilor în vederea identificării proprietarului unei biciclete recuperate. Bicicleta  a fost furată la sfârşitul lunii august, autorul fiind identificat la scurt timp, însă proprietarul acesteia nu a sesizat fapta.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu au identificat, în municipiul Sibiu, o persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, constând în aceea că, în data de 23 august, a sustras o bicicletă parcată pe strada Şcoala de Înot din municipiul Sibiu.
Poliţiştii sibieni au recuperat integral prejudiciul, însă până în prezent, proprietarul bicicletei nu a sesizat furtul, fiind dificilă identificarea acestuia pentru restituirea bunului.
În acest sens, persoana care se consideră prejudiciată este invitată la sediul Secţiei 1 Poliţie Sibiu pentru a-şi recupera bicicleta. Totodată, cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la proprietarul bicicletei sunt rugaţi să apeleze numărul unic apel de urgenţă 112 sau numărul de telefon fix 0269/212260. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu