psihiatrii din toată țara se întâlnesc la sibiu

psihiatrieÎn viaţa de zi cu zi, unul dintre cele mai importante aspecte legate de sănătate este săntătea psihica. Tocmai de aceea, profesioniştii din domeniul psihiatrie din cadrul Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh.Preda  Sibiu sunt preocupaţi de dezvoltarea permanentă a cunoştinţelor privind metodele de diagnosticare şi tratament.

În acest sens, în perioada  23 septembrie 2015 anul curent,  Spitalul de Psihiatrie „Dr. GheorghePreda  Sibiu in calitate de coorganizator vă invită să participați la deschiderea lucrărilor celui de-al XVI lea Congres SNPCAR și a 38 a Conferință Națională de Neurologie-Psihiatrie și profesiuni Asociate Copii si Adolescenți, cu participare internațională, în data de 23 septembrie 2015, intre orele 18-20 la Hotel Continental Forum din Sibiu, Piala Unirii nr.10
Temele celui de-al XVI lea Congres in perioada 24-26 septembrie 2015  sunt  Neurologie și Recuperare Copii și Adolescenți :  Patologia Musculară Ereditară la Copil , Encefalopatii Metabolice și  Psihiatrie Copii și  Adolescenți, psihologie,psihoterapie : Tulburări Developmentale Conform DSM V,  Tulburarea Psihotică la Copil si Adolescent.

Ultima oră

Comentariul meu