weekend plin cu evenimente de calitate la sibiu. uite unde poți să mergi!

festivalul mustuluiSe anunţă un final de săptămână mai călduros decât cele de astă vară. Aşa că trebuie profitat şi distracţia trebuie să fie la maxim! Şi avem de unde alege, pentru că Sibiul e ofertant în aceste zile.

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei începe astăzi, în Târgul Obor. Festivalul Mustului aduce timp de 3 zile evident, must, dar şi voie bună, cântec şi gastronomie tradiţională. Vezi aici programul.

Dacă îţi doreşti o activitate nu atât de gălăgioasă, la Librăria Habitus are loc Târgul de Handmade Creative Buzz. Începe de la ora 11 în fiecare zi a finalului de săptămână. Află mai multe aici.

Sibiu Open, cel mai important turneu de tenis din Transilvania, începe sâmbătă la Tenis Club Pamira. Duminică este ziua dedicată copiilor, când este aşteptată şi Carmen Iohannis. Vezi aici ce va face, iar aici află toate detaliile turneului.

Campionatul Naţional de Dirt Track are loc sâmbătă şi duminică la Stadionul Voinţa. Cine participă şi ce se întâmplă vezi aici.

Strongman Champions League va umple Piaţa Mare cu cei mai puternici oameni din lume. Cei 12 sportivi care participă la ediţia din acest an, de la Sibiu, vor trage un autobuz, vor rostogoli cauciucuri cu o greutate de 400 de kilograme, vor ridica pietre de peste 150 de kilograme sau vor trebui să facă genoflexiuni cu autoturisme. Mai multe citeşte aici.

Nathan Înţeleptul” după Gotthold Ephraim Lessing se joacă sâmbătă, de la ora 19, la Teatrul Naţional Radu Stanca. Durata aproximativă este de 2h25min cu pauză, iar prețul biletelor este de 20 lei şi 15 lei.

În cadrul Sibiu Opera Festival, duminică, la Sala Thalia, are loc reprezentaţia „Israel în Egipt” de Georg Friedrich Haendel. Preţul biletului este de 16 lei.

Ultima oră

Comentariul meu