evoluția stării de sănătate a răniților din accidentul de la scoreiu, de pe dn1

accident grav dn1 sibiu (7)Medicii sibieni au oferit vineri dimineață detalii noi legate de starea de sănătate a celor patru persoane, rănite în accidentul de joi seară de pe DN1, de la Scoreiu, în urma căruia o femeie de 45 de ani și nepoțelul de 3 luni, au murit pe loc.

Femeia 26 de ani din Mârşa, cea care a condus mașina ce a intrat într-o depășire neregulamentară, a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu fractură mandibulă dreapta, plăgi contuze ale feţei, contuzii toracice şi pulmonare şi fractură bimaleolară dreapta.
Bărbatul de 29 de ani din Mureş a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, fractură o frontal viscero-craniu cu înfundare şi fragmente deplasate, plagă contuză cu lipsă de substanţă cartilaginoasă la nivelul piramidei nazale, contuzie toracică.
”Ambii pacienţi prezintă leziuni care se pot complica, nu au ieşit încă din sfera de pericol iar starea lor a necesitat internare în cadrul Secţiei Clinice ATI pentru supraveghere şi tratament de specialitate, investigaţiile urmând să se reia în cursul zilei”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la SCJU Sibiu.
Un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani a suferit o fractură cominutivă în treimea medie la ambele oase ale antebraţului drept şi o contuzie toracică. Bărbatul este internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie.
Tot la UPU a fost adusă iniţial şi o fetiţă de 6 ani, în stare gravă, ea fiind diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu multiple fracturi la nivelul viscerocraniului, contuzii pulmonare, fractura umăr drept. Fetiţa a fost transferată pe secţia ATI la spitalul Luther.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
Reaminitim că accidentul a avut loc joi seară. O șoferiță fără experiență, a intrat în depășirea unui TIR, pe un pod de la Scoreiu, iar autotutrismul condus de aceasta, a lovit frontal o altă mașină ce circula reglamentar din sens opus. Mama șoferiței a murit pe loc. Tot pe loc a decedat și fiul cel mic al șoferiței, în vârstă de 3 luni, iar fiica acesteia în vârstă de 6 ani, este și ea grav rănită.

Ultima oră

Comentariul meu