derby de liga 1 în liga 2 pe cluj arena. gazul vrea 3 puncte în fieful șepcilor roșii

gaz metan-u clujMâine începând de la ora 11:00 pe Cluj Arena se înfruntă formația locală U Cluj și Gaz Metan Mediaș. ”Șepcile Roșii” au acumulat în cele 3 etape disputate până la acest moment în liga secundă doar 3 puncte, având 2 înfrângeri consecutive, ultima scor 1-0 pe terenul formației Unirea Tărlungeni. De partea cealaltă Gaz Metan este pe poziția a doua a eșalonului secund cu 7 puncte, singurul ”pas greșit” fiind făcut de băieții pregătiți de Ion Balaur chiar în ultima etapă când Gaz Metan a remizat surprinzător scor 1-1 în compania formației Șoimii Pâncota.

Lotul de jucători

  • Portari: Roland Niczuly, Răzvan Vaida, Alexnadru Tîrcea.
  • Fundași: Victor Manu, Cornel Coc, Răzvan Dulap, Radu Crișan, Darius Hampea, Ionuț Neag, Alin Mutu, Florin Cordoș.
  • Mijlocași: Patrick Popescu, Răzvan Greu, Mihai Butean, Cătălin Tarcea, Rareș Cindrea, Peter Molnar, Robert Keresztes, Lorant Kovacs, Robert Boboc, Florin Achim, Andreas Calcan.
  • Atacanți: Octavian Ursu, Cosmin Popescu, Marvin Schieb.

Lotul formației pregătite de antrenorul Marius Popescu are în componență un număr de 26 de jucători, media de vârstă a lotului Clujean este de 19,8 ani, întreg lotul fiind cotat la 1,8 milioane de euro. Vedetele formației Clujene sunt jucătorii Andreas Calcan, Lorand Kovacs și Ionuț Neag.

Iată ce spun jucătorii Gazului

”Va fi un meci dificil împotriva unei contracandidate la promovare.Vom juca în deplasare contra unei echipe care este susținută de un public numeros și frenetic.Noi trebuie să ne mobilizăm și să dăm tot ce avem mai bun pe teren.Cu o atitudine pozitivă sunt convins că vom obține cele 3 puncte.” a declarat pentru Ora de Sibiu experimentatul fundaș Medieșean Ionuț Buzean.

”Meciul de sâmbătă de la Cluj este o nouă provocare pentru noi peste care sunt convins că vom trece cu brio. Sunt convins că împotriva celor de la Universitatea Cluj ne vom arăta adevărata faţă obţinând victoria. Ştiu că va fi dificil să ne impunem, dar sunt optimist în ceea ce priveşte atât jocul nostru cât şi rezultatul obținut.” a spus și tânărul Darius Olaru pentru Ora de Sibiu.

În sezonul trecut, pe când cele două formații evoluau în prima ligă s-au înregistrat două rezultate identice 1-1. În ceea ce privește Cupa României, dacă U Cluj a trecut în faza următoare a competiției, nu putem spune același lucru și despre Medieșeni, fiindcă Gazul a pierdut dramatic în ultimele 3 minute ale meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu