video - scene incredibile la înmormântarea lui corneliu vadim tudor. sicriul nu a avut loc în groapă!

vadim fotoMomente jenante la Cimitirul Ghencea Civil din Capitală. Sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al politicianului Corneliu Vadim Tudor nu a putut fi coborât în cavou, pentru că era prea mare.

Sicriul lui Corneliu Vadim Tudor nu încape în locul care a fost pregătit, motiv pentru care cavoul este spart chiar în fața a mii de oameni care au venit la slujba de înmormântare a „Tibunului”, informează B1 TV.
Corneliu Vadim Tudor este înmormântat joi, la Cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare. Mii de oameni au venit la biserică în ultimele trei zile pentru a-i aduce un ultim omagiu.
„Tribunul” a fost condus joi pe ultimul drum, după ce miercuri noapte sute de oameni au stat la căpătâiul acestuia. Acesta a fost înmormântat cu onoruri militare în cimitirul din Ghencea, lângă părinţii săi, în cavoul deţinut de familie.
Slujba de la biserica Sf. Gheorghe, unde a fost depus trupul fostului parlamentar, este susținută de 18 preoți.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=WCSIxTEOBTg” splash=”https://i.ytimg.com/vi/WCSIxTEOBTg/maxresdefault.jpg” caption=”Scene șocante: Sicriul lui Corneliu Vadim Tudor nu încape în groapă”]

Ultima oră

Comentariul meu