video – iohannis așteptat la tenis la sibiu open. prima doamnă merge sigur duminică!

carmen iohannisOrganizatorul principal al Sibiu Open Tenis a anunțat joi după amiază într-o conferință de presă că prima doamnă a României, Carmen Iohannis va fi prezentă duminică la Kids Day în cadrul turneului și va premia copiii. Președintele Iohannis este posibil să ajungă și el luni la câteva meciuri.

Președintele României, Klaus Iohannis a fost invitat să asiste la câteva meciuri din cadrul turneului ATP Challange ce va începe în zilele următoare la Sibiu. Totuși acesta ar putea să nu ajungă la eveniment, lucru recunoscut și de Marius Vecerdea, principalul organizator al Sibiu Open Tenis 2015 și totodată și finul primului om în stat. ”Dânsul are o agendă foarte încărcată. O să plece din câte știu eu marți la conferința ONU din SUA. Este chiar în timpul turneului.. Nu se știe dacă o să ajungă la câteva meciuri eventual luni. (..) Dânsul nu ne-a promis nimic. Nu a confirmat. Noi l-am invitat așa cum am făcut-o și în trecut”, a spus Vecerdea.
Dacă președintele are șanse mici să ajungă la a patra ediție a Sibiu Open, în schimb soția acestuia, Carmen Iohannis, va participa duminică la o festivitate de premiere a copiilor ce vor participa la ”Kids Day”. iohannis si vecerdea
”De la an la an organizarea este tot mai bună, avem evenimente în cadrul turneului, cum este și Kids Day. Aș vrea să încep cu evenimentul dedicat copiilor. Este un eveniment tradițional în cadrul turneelor de tenis. Pe același model ne-am gândit să facem Kids Day în preziua tabloului principal, duminică, 20 septembrie. Sper să avem 3-400 de copii, posibil chiar mai mult. La premierea copiilor o să o avem pe Prima Doamnă, Carmen Iohannis, și mă bucur să avem astfel de personalități care să promoveze în primul rând activitatea fizică și sportul în general”, a mai spus Vecerdea.

Copiii, răsfățați la Sibiu Open
Ziua dedicată copiilor la Sibiu Open cuprinde mai mutle sporturi și activități, ștafete, jocuri sportive, baschet, minifotbal, tenis – care ocupă cel mai amplu cadru în complexul sportiv Pamira, dar și un atelier de creație. ”O să facem împreună cu Serious Fun toate aceste activități. Foarte posibil să avem și jucători la Kids Day, Victor Hănescu, însă, de menționat, că în cazul în care va juca în faza finală a turneului de 75 de mii de dolari de la Banja Luca nu vom putea beneficia de prezența lui, același lucru se întâmplă și cu Adrian Ungur. Am considerat că ar fi foarte benefic pentru copii să avem prezenți cei mai buni jucători români”, mai spune organizatorul Sibiu Open Tenis. foto: Facebook Sibiu Open
VEZI MAI JOS TOATE DECLARAȚIILE DE JOI ALE LUI MARIUS VECERDEA

Ultima oră

Comentariul meu