update: accident teribil pe dn1. o femeie de 45 de ani si nepotul ei de trei luni au decedat!

img_8101.jpgDoua persoane au murit joi seara in urma unui grav accident de circulatie avut loc pe Drumul National 1, la Scoreiu. O femeie de 45 de ani și nepotul ei de numai 3 luni, au decedat pe loc. Fiica decedatei și totodată mama băiețelului este și ea grav rănită.

Update: Masina care a efectuat depasirea si a provocat accidentul era condusa de o tanara de 26 de ani din Marsa. Din accident a rezultat decesul mamei acesteia, în vârstă de 45 de ani  si al copilului ei de 3 luni. Mai este ranita o fetita de 6-7 ani iar alte 3 victime sunt din masina condusa regulamentar.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

UPDATE 2: Trebuiau să își boteze băiețelul decedat
Femeia care a murit în accident este originară din Mârșa, dar era plecată de 10 ani în Italia. Lucra la Roma ca menajeră la o familie italiană. Fiica ei, mergea și ea vara să o ajute. Tânăra vinovată de accident, a luat permisul de conducere anul trecut, chiar în Italia, dar nu avea experiență la volan.
Revenim cu imagini de la locul tragediei.

VEZI SI: Starea răniților din tragicul accident de pe DN1. Ce spun medicii!

Stirea initială:
Accidentul a avut loc joi in jurul orei 20:10, pe raza locatitatii Scoreiu. Un autoturism marca Mercedes s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si a intrat intr-o masina marca Opel care circula dinspre Sibiu catre Brasov.

In urma impactului doua persoane din autoturismul Mercedes, o femeie și bebelușul ei de numai trei luni au decedat pe loc. Alte doua persoane sunt grav ranite, iar medicii de la SMURD le acorda ingrijiri medicale.

Traficul pe DN1, in zona producerii accidentului este blocat complet.

Ultima oră

Comentariul meu