topul mârlanilor - nesimțitul cu audi a7. și-a parcat ”bijuteria” în intersecție!

img_8015De când în Sibiu nu se mai ridică mașini, mârlanii și nesimțiții care parchează pe unde vor și cum vor s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie. Una din ”ciuperci” am fotografiat-o de curând. Ciupercarul șef a lăsat-o exact în intersecție.

Credeți că pentru unii șoferi hașurile desenate pe asfalt într-o intersecție semnifică ceva? Sigur NU! Sau poate ei cred că asta înseamnă că e parcarea permisă pentru cocalari, nesimțiți și mârlani. Priviți cum este parcat acest Audi A7 cu nr. de înmatriculare SB – 01 – SSC… Exact îndeajuns cât să încurce mașinile care circulă prin intersecția străzilor Cetății – Tribunei – Unirii. Mai avea puțin și parca și pe trecerea de pietoni, după cum se observă din fotografii.
Am observat că zilnic se găsesc câțiva ”bravi” șoferi, care își lasă mașina în intersecția respectivă. Oare are magnet la nesimțiți? Că altfel nu ne explicăm fenomenul….img_8017

Am zis să îl premiem și să îl punem la loc de cinste în TOPUL MÂRLANILOR!

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Domnule Dorin Suciu, doriti amenda contraventionala pe str. Emil Cioran nr.2? Va indic faptul ca nu ati respectat semnul si marcajul de oprire interzisa.

  2. Asa e, masina e de la o firma de avocatura Suciu & restu’ .
    Astia le au cu legislatia, cu regulile, cu normele… Le respecta mereu.
    Sigur e o gluma proasta si le-a mutat-o cineva acolo :)))))))
    Hai cu ridicatu’ masinilor!