șovăilă a rămas șef la consiliul județean sibiu. președintele cindrea a plecat în concediu

cindrea sovaialaPreședintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea a predat prerogativele și frâiele instituției pe care o conduce, către vicepreședintele Constantin Șovăială. După ce a aflat luni verdictul magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Cindrea a plecat în concediu de odihnă.

Ioan Cindrea figurează de miercuri în concediu de odihnă legal. Președintele CJ Sibiu se va reîntoarce la muncă la finele lunii. ”Domnul președinte Ioan Cindrea a intrat în concediu de odihnă, începând din data de 16 septembrie, timp de 13 zile. El va reveni la lucru după această perioadă”, a declarat Ioana Căpățână, purtător de cuvânt al CJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu. Locul lui Cindrea este ținut de vicepreședintele Constantin Șovăială.
Reamintim că Ioan Cindrea a primit în decembrie 2014, o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, conform unei sentințe a magistraților ÎCCJ, pentru că și-a angajat soția la biroul parlamentar, în perioada în care acesta a fost deputat. Cindrea a făcut apel, dar magistrații au respins luni recursul și au anunțat că sentința inițială rămâne definitiv în vigoare.

Ultima oră

Comentariul meu