restricții de trafic timp de două luni pe valea oltului. cum se va circula!

valea oltului 3Sibienii și toți șoferii care vor transita Valea Oltului pe Drumul Național 7, primesc o veste cum nu se poate mai proastă de la CNADNR. Timp de două luni între 14 septembrie și 15 noiembrie în apropiere de Brezoi, pe o porțiune de 10 kilometrii, traficul se desfășoară alternativ datorită unor lucrări de derocare.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că  în perioada 14.09.2015 – 15.11.2015, traficul rutier va fi restricţionat pe drumul național DN 7, sectorul cuprins între km 198+300 – km 238+550. Restricţia se impune pentru execuţia lucrărilor de derocare a versanţilor.
Pe perioada instituirii măsurii de restricţionare a circulaţiei, traficul rutier se va desfăşura alternativ, pe un singur sens de deplasare, în zona executării lucrărilor.
”Precizăm că, în intervalul orar 08:00 – 14:00, de luni până vineri, traficul rutier va fi întrerupt pentru perioade de timp de 15 minute, pentru înlăturarea materialului rezultat în urma acţiunilor de derocare. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară”, se arată într-un comunicat al CNADNR.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Ultima oră

Comentariul meu