Jucătorii lui CSU dau autografe în magazinul unui sponsor. Sunt și premii!

csu5Baschetbaliștii CSU Sibiu își dau întâlnire cu suporterii vineri, 18 septembrie 2015, de la orele 18:00, în incinta magazinului Decathlon din Sibiu Shopping City, la o sesiune de autografe. Pentru suporteri, CSU a pregătit, mai multe premii.

Cu patru zile înaintea primului meci oficial, din sezonul competițional 2015/2016, elevii lui Dan Fleșeriu își așteaptă suporterii la Decathlon, pentru o sesiune de autografe. Pentru ei sunt pregătite mai multe suprize, în cadrul unei tombole cu premii.
Toți suporterii prezenți mâine la eveniment participă la un concurs. Câștigătorul premiului I pleacă acasă cu o minge de baschet cu toate autografele baschetbaliștilor CSU Sibiu. Premiul II constă într-un abonament la toate partidele desfășurate pe teren propriu, în sezonul competiționalde echipa sibiană și alți cinci iubitori ai baschetului pot câștiga bilete de intrare gratuite la primul meci de pe teren propriu.
Sezonul competițional 2015/2016 demarează la finele acestei luni, cu meciurile din Cupa României, în compania echipei BC Mureș Târgu Mureș, pe 22 septembrie 2015 la Sibiu și în 26 septembrie 2015 în deplasare la Târgu Mureș.

Ultima oră

Comentariul meu