bebe de la mediaș - vedeta internetului care nu mai vrea pe youtube

bebe de la mediasMedieșeanul Adrian Florea, un tânăr în vârstă de 34 de ani ale cărui videoclipuri au ajuns virale pe internet, unele cu peste 55.000 de vizualizări, vrea să scape de faima de măscărici pe Internet.

Nu și-a cunoscut părinții. Abandonat de la vârsta de 4 ani, Adrian a crescut la orfelinatul din Mediaș până la vârsta majoratului. Tânărul mărturisește că deși videoclipurile sale adună zeci de mii de vizualizări pe Youtube, el nu câștigă nimic de pe urma celebrității virtuale, fiind de multe ori însă obligat să cânte pentru amuzamentul celorlalți, care îi cer să repete momentele postate pe Internet. ”Bebe”,  cum este cunoscut în Mediaș, spune că dacă în trecut lumea îl mai ajuta cu 1-2 lei, acum, fie din cauza Internetului, fie din cauza crizei, nimeni nu-l mai ajută cu nimic. Cum nu lucrează decât ocazional, banii ajung destul de greu prin buzunarele lui.

Adoptat de o familie de oameni cu suflet mare

Adrian Florea spune că de 11 ani îl ajută o familie din cartierul medieșean Gura Câmpului, la care și locuiește, un fel de familie adoptivă. Bebe nu muncește iar singurul său venit provine din pensia pe care o încasează de la stat. Părinți adoptivi sunt pensionari acum și din venitul lor continuă să-l întrețină și pe tânărul în vârstă de 34 de ani.

A apărut la Kanal D și Românii au talent

În urmă cu 4 ani Adrian ajungea în atenția opiniei publice după ce a fost filmat de o echipă Kanal D pe plaja din Costinești cântând și dansând cum știe el mai bine. Acum, Bebe spune că a fost surprins de prezența cameramanilor, acesta nedorind să fie filmat.

https://www.youtube.com/watch?v=XsuBYindm_Q&feature=youtu.be

bebe de la medias
În sezonul cu numărul 2 al faimosului show de talente de la Pro TV ”Bebe” și-a făcut apariția doar pe finalul emisiuni timp de câteva secunde. Acesta susține că a fost ajutat să ajungă la Românii au talent de către o ”doamnă producătoare” care nu mai lucrează în televiziune.

Bebe cântă în fiecare vară în Costinești

Medieșeanul a început să cânte după ce un grup de tineri din oraș l-au filmat și au descoperit că filmulețele devin virale. De atunci, Bebe mai primește bani de la medieșeni pentru a cânta sau pentru a interpreta un rol, dar susține că muzica nu a fost niciodată o pasiune a sa, doar o simplă distracție.

Florea Adrian – ”Nu o să mai apar pe Youtube nici dacă o să încerce cineva să mă oblige” 

Tânărul medieșean a declarat că merge în fiecare vară în Costinești unde cântă sau servește la un bar de pe litoral, dar nu reușește să strângă o sumă de bani care să-i permită o viață decentă. Pe plaja din Costinești a fost remarcat acesta și de către Kanal D.

Adrian fost la școală doar până la vârsta de 8 ani, când era la orfelinat, dar a învățat treptat să citească și să scrie atât cât să se poată descurca.

.

YouTube video

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu