video – tenismenul horia tecău a intrat la apă la aria în sibiu. la propriu!

tecau fotoSfert finalistul de la dublu de la US Open și actualul ocupant al locului trei în ierarhia mondială de dublu, se află în aceste zile la Sibiu. Tecău s-a relaxat marți seară la Centrul Aria în zona de Spa&Wllness.

Revenit zilele trecute de la US Open și proaspăt instalat pe locul 3 în clasamentul la dublu al ATP, Horia Tecău a poposit zilele acestea la Sibiu.
Tenismenul român care a jucat și în turneul de dublu mixt, alături de ocupanta locului 2 la nivel mondial, Simona Halep, s-a relaxat la piscina interioară de la Centrul Aria. Extrem de degajat, Tecău s-a întreținut cu câțiva prieteni din Sibiu și a înotat în bazinul acoperit, după care s-a îndreptat către zona de Spa a locației de pe Șoseaua Alba Iulia. Este posibil ca tenismenul să își facă apariția și la turneul Sibiu Open Tenis, turneu care va avea loc în perioada următoare în oraș.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=vSIgSldQDK8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/vSIgSldQDK8/maxresdefault.jpg” caption=”HANESCU LA SPA LA ARIA SIBIU”]

Ultima oră

Comentariul meu