umilință totală la rugby pentru csm sibiu. înfrângere la un scor năucitor!

rugbyEchipa de rugby a Clubului Sportiv Muncipal din Sibiu a suferit duminică una din cele mai grele înfrângeri din istoria sa. În condițiile în care sibienii au mers în Capitală, ca să joace cu RC Grivița, chiar în ziua meciului, deznodământul a fost dur. Bucureștenii au învins cu 85-0, la pauză 26-0.

Etapa a noua a campionatului national de rugby, Divizia A, a programat, sambata, confruntarea dintre RC Grivita si CSM Sibiu. Obligati sa faca o deplasare istovitoare chiar in ziua meciului, sibienii au fost victime sigure in „Parcul Copilului”.
Condusi inca din minutul 3, dupa eseul la colt marcat de aripa de conjunctura Catalin Ionita, sibienii au reusit sa puna probleme Grivitei doar in prima repriza, atat cat au avut „aer”. Chiar si asa, grivitenii au atacat in valuri si si-au asigurat punctul bonus ofensiv inca din minutul 35. Marius Perniu a pacalit cu usurinta defensiva adversa, in minutul 18, iar Iosif Eva si-a trecut si el in cont o dubla pana la pauza, gratie vitezei debordande. Si cum demi-ul Alexandru Ungureanu a transformat trei dintre cele patru eseuri ale Grivitei, echipa gazdă conducea la pauza cu 26-0.

Dezastru după pauză
In partea a doua a jocului, sibienii au terminat benzina asa ca s-a jucat, practic, la un singur but. Eseurile au curs unul dupa altul, in conditiile in care doar cine nu a vrut nu a marcat. Mai mult, grivitenii au profitat de situatie si au pus in practica mai multe scheme pregatite special pentru meciurile de foc cu Sportul Studentesc si CS Manastur, de la inceputul lunii octombrie. S-a incheiat Rugby Club Grivita – CSM Sibiu 85-0, gazdele trecandu-si in cont a opt victorie consecutiva, cu punct bonus ofensiv, din opt meciuri disputate pana acum. Sursa info&foto: super-liga.ro

Ultima oră

Comentariul meu