schimbare importantă începând de luni pentru medieșenii care merg cu autobuzul

8

Odată cu începerea noului an școlar operatorul de transport public de călători din Mediaş va opera unele schimbări în circulaţia mijloacelor de transport.

”Începând de astăzi, 14.09.2015 s-a introdus suplimentar un autobuz pe traseul T2 (începerea școlii) precum și un autobuz la ora 14 30 pentru elevii din Ighiș.” a declarat pentru Ora de Sibiu reprezentatul Meditur S.A. Mediaș, Dan Voinea.

Astfel troleibuzele vor ajunge cu 2 minute mai rapid în stații, dacă pe perioada vacanței de vară frecvența sosirii troleibuzelor în stații era de 12 minute acum cetățenii vor fi nevoiți să aștepte cu 2 minute mai puțin.

ISTORIC

MEDITUR S.A. Mediaș, prestează serviciul de transport public local de călători încă din anul 1953 și în anul 1989 mediașul devine primul municipiu nereședință de județ din România care introduce acest sistem de transport ecologic cu troleibuze.Transportul electric a fost inaugurat în data de 23 August 1989 pe traseul GARĂ -AUTOMECANICA. În toată această perioadă parcul de troleibuze al Mediturului s-a modernizat prin achiziția de troleibuze silențioase și cu un grad ridicat de confort.

 

Ultima oră

Comentariul meu