meci de infarct la sala transilvania. succes mare pentru hc sibiu!

handbal sibiuDuminica, 13 septembrie in Sala Transilvania a avut loc cea de-a doua etapa a Campionatului National de handbal masculin seniori, prima din acest sezon in pe teren propriu. Echipa reprezentativa a Sibiului  avea o misiune grea in fata uneia din favoritele la promovare in acest sezon – CSM Satu Mare.

Cu orgoliul ranit dupa doua sezoane in care echipa noastra a cedat clar in fiecare joc in fata celor din Satu Mare, sibienii au inceput partida din Sala Transilvania cu un gol primit la chiar prima faza de aparare. A fost primul si singurul moment in care echipa satmareana a fost in avantaj.
Au urmat 60 de minute in care handbalistii sibieni au condus ostilitatiile gratie unui joc foarte disciplinat, bun in aparare si unui procentaj excelent pe faza de atac. A fost pe rand in minutul 10 – 5-3, minutul 20 12-7, tabela de marcaj aratand la pauza scorul de 14-9 pentru Handbal Club Sibiu dupa ce sibienii au condus chiar si la 6 goluri diferenta – 13-7 in minutul 22.
CSM Satu Mare revine de la vestiare cu un nivel ridicat de motivatie iar scorul ajunge in minutul 36 – 15-12 pentru sibieni. Au fost din fericire doar cateva momente de neatentie ale sibienilor pe faza de aparare deoarce scorul avea sa ajunga in minutul 40 la 20-12, dupa 5 goluri consecutiv inscrise de HC Sibiu.
Un meci extrem de dificil anuntat la inceput, avea sa devina un galop de sanatate pentru sibieni, 25-17 min 50, 27-19 min 55. Doar modificarile efectuate de catre tehnicienii sibieni pe finalul partidei, cand au intrat pe teren si doi juniori, au facut ca scorul final sa fie de 28 la 24 in favoarea HC Sibiu.
O victorie muncita si foarte importanta pentru handbalistii nostri, rezultatele din aceste doua etape la nivelul seriei aratand ca va fi pana la final un campionat extrem de echilibrat cu multe rezultate surprinzatoare.
Duminica viitoare HC Sibiu se va deplasa la Fagaras pentru derby-ul zonal impotriva echipei CSM iar următorul meci pe teren propriu va avea loc miercuri, 23 septembrie ora 16.30 în Sala Transilvania în fața echipei HC Muhlbach Sebeș.

HANDBAL CLUB SIBIU  – CSM SATU MARE 28-24 (14:9)
Au marcat pentru HC Sibiu: Radu David – 11 goluri, Raul Muntean – 4, Robert Miclos – 4, Andrei Iliut – 3, Razvan Daia – 2, Dorin Purcarea – 2, Florin Ramba – 1, Cosmin Demian – 1. Au mai jucat: Kazimierz Novacovschi – portar, Șofronici Gabriel – portar (14 interventii decisive), Neamțu Dorin, Răzvan Bogdan, Theil Sebastian și Căpățână Horațiu

Ultima oră

Comentariul meu