foto - mezinul lui cioabă nu se dezminte. un nou mesaj sfidător pentru români!

cioaba juniorulFiul regelui internațional al romilor continuă ”războiul” de la distanță cu toți românii. După ce a postat o fotografie cu care ia peste picior toată națiunea românească, Bogdan Cioabă le transmite tuturor sec: ”Să muriți de ciudă!”.

Articolul publicat de Ora de Sibiu, după ce mai mulți cititori au semnalat faptul că fiul lui Dorin Cioabă a postat pe contul său de Facebook o fotografie prin intermediul căreia jignește toți românii, l-a deranjat pe tânărul de bani gata.
Feciorul înfiat al lui Cioabă, continuă războiul cu toți românii și le transmite sec că nu au decât să moară de ciudă. Mai mult acesta spune că toți cei care l-au criticat, ar face bine să tacă din gură.
Vă redăm mai jos, mesajul exact așa cum a fost postat pe Facebook:
”Vad ca pe multă lume a deranjat poza pe care am postat-o acum câteva zile este strict părerea mea….si in + mi s-a părut o poza foarte intersanta si pur si simplu așa mi-a venit mie sa o postez… nu înțeleg de ce a deranjat atâta lume acea poza….oricum in locul vostru aș tacea din gura pt ca voi ne jigniți mereu pe noi țiganii gen „ciori” , „țigani borati”,etc… cu toate ca pe mine nu ma interesează chestiile astea.nu aveți decât sa muriți de ciuda ca poza tot nu o sterg”, spune odrasla lui Dorin Cioabă.cioaba print 2
VEZI ȘI: FOTO – Fiul lui Cioabă îi ia peste picior și la mișto pe ROMÂNI. Uite ce a postat pe Facebook!
Deocamdată regele Dorin Cioabă nu și-a formulat niciun punct de vedere oficial, legat de atitudinea fiului său.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. In anul in care vor face ceva bine. Pana atunci vor ramane niste neaveniti care isi face nevoie in curte.

  2. In ce an vom spune ceva de bine despre tigani? Sa incurajam, sa laudam ceva bun/bine facut de aceasta etnie?