ultima oră: a murit corneliu vadim tudor. cauza morții!

vadimCel care a fondat Partidul România Mare și a fost la un pas să ajungă chiar și președintele României, a decedat luni după amiază la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei. Senatorul în vârstă de 65 de ani a fost dus de urgență acolo după ce i s-a făcut rău.

Corneliu Vadim Tudor s-a simțit extrem de rău luni, datorită unor afecțiuni cardiace și a fost transportat de urgență la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei Române.
Diagnosticul medicilor a fost de edem pulmonar acut şi, în ciuda faptului că s-au străduit aproape două ore să-l resusciteze, decesul a fost confirmat de surse medicale din Spitalul Militar din Capitală, conform adevarul.ro.
Vadim a ajuns în 2013 la acelaşi spital şi era cunoscut ca având mai multe probeme cardiovasculare. Vadim Tudor a fost fondator şi preşedinte al Partidului România Mare (PRM) şi a candidat la preşedinţie de cinci ori. La alegerile prezidenţiale din 1996 a candidat pentru funcţia de preşedinte al României, clasându-se pe locul 5 din 16 candidaţi. În 2000, a candidat la Preşedinţia României, ajungând în turul doi, unde a obţinut 33,17% din voturi. În 2004, a candidat la Preşedinţia României şi a obţinut 12,57% din voturi. La alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie 2009, lista PRM pe care a candidat a obţinut votul a 540.380 români, adică 5,56% dintre votanţi. În 2014, Corneliu Vadim Tudor şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, cumulând circa 3,68% din toate voturile exprimate şi validate. A fost senator în Parlamentul României în perioada 1992-2008, iar în iunie 2009 a fost ales în Parlamentul European pe lista Partidului România Mare, în nouă luni până în martie 2010 a participat la 15 din 37 de şedinţe în plen – prezenţă de 40,54 %. Vadim Tudor a vorbit în plenul Parlamentului European de trei ori, dar n-a pus nicio întrebare, n-a făcut nicio propunere de rezoluţie, n-a dat nicio declaraţie scrisă, n-a propus niciun amendament şi n-a întocmit niciun raport. Sursă info: adevarul.ro foto: cotidianul.ro

Ultima oră

Comentariul meu