mesajul lui cindrea cu ocazia zilei pompierilor din românia

ioan cindreaÎn fiecare zi de 13 septembrie ne aducem aminte de cei care sunt mereu pregătiţi să-şi ajute semenii aflaţi la ananghie.

Dar nu doar o dată pe an, ci în fiecare zi trebuie să ne gîndim la bravii noștri pompieri, pentru că fără ajutorul lor, pericolele care ne pândesc ar fi mult mai ameninţătoare. Pompierul este acela care ajută atunci când semenii săi au cea mai mare nevoie, când viaţa sau avuţia le sunt puse în pericol.  În momentele de cumpănă pompierul se gândeşte în primul rând la celălalt, şi apoi la el.
Pentru a fi pompier e nevoie de multă dăruire. Nu este o meserie pe care o alegi la întâmplare, ci una ce se alege cu sufletul. Nu poţi fi pompier dacă nu iubeşti oamenii, deoarece lupţi pentru ei de fiecare dată când sună alarma. Pentru ei treci prin foc, ape, sau fiare contorsionate.
Aşa că, dragă pompierule, cu ocazia zilei tale, în numele Consiliului Judeţean Sibiu și al meu personal, te felicit, îţi mulţumesc pentru tot ceea ce faci pentru comunitate şi îţi doresc multă sănătate şi putere.
Ioan Cindrea
Președintele Consiliului Județean Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii