identitatea celor doi hoți de telefoane de la super mamma. te surprinde?

foto 1Cei doi tineri care sunt principalii suspecți în cazul unui furt de telefon mobil avut loc în noaptea de 22 spre 23 august în fast food-ul Super Mamma de pe Calea Dumbrăvii, au ambii vârsta de 27 de ani. Tânăra este din Mediaș, iar tânărul este din Vâlcea.

Poliția din Sibiu a reușit cu ajutorul mass – media locală să identifice în numai câteva ore, doi tineri care sunt principalii suspecți în cazul furtului de la Super Mamma. Un fost angajator a recunoscut-o pe tânără și  anunțat poliția. De asemenea și pe pagina de Facebook de la Ora de Sibiu, mai multe persoane au comentat la articolul publicat de site-ul nostru și au spus că le recunosc pe cele două persoane căutate de poliție.
Așa am aflat și noi identitatea celor doi suspecți. Tânăra audiată deja de poliție a recunoscut de altfel că a luat telefonul lăsat pe o banchetă de către un client al locației. ”Persoana a recunoscut fapta”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.foto 4
VEZI ȘI: FOTO – Doi tineri au ”ciordit” un telefon de la Super Mamma și au fugit. Îi recunoști cumva?
Cine sunt suspecții!
Ambii tineri au vârsta de 27 de ani. Tânăra, Moiseș Alexandra Simona, este originară din Mediaș și actualmente locuiește în Sibiu. Ea este angajată la o societate comercială din oraș. Partenerul acesteia este și el născut în 1988. Florin Minune este originar din județul Vâlcea.  Și acesta are actualmente domiciliul în municipiul Sibiu.
Citeste si: Hoții din Super Mamma au fost IDENTIFICAȚI. Iată anunțul poliției!

Ultima oră

Comentariul meu