sony dsc
SONY DSC

Meteorologii anunţă un final de săptămână ploios şi friguros. Dar să nu îl lăsăm să ne strice zilele libere! Sunt multe de făcut în Sibiu, aşa că hai la distracţie!!!!

Vineri seara, de la ora 21:30, faţada Muzeului Brukenthal va fi planşa pe care se vor proiecta imagini 3D. Concursul de videomapping este unul internaţional, şi face parte din evenimentul „Lumen- Past, Present and Future” ce se desfăşoară zilele acestea la Sibiu.

Sibiu Book Festival are loc până duminică, în Piaţa Mare. Iubitorii de carte găsesc oferte de nerefuzat din partea editurilor, iar îndrăgostiţii de muzică pot veni vineri, de la ora 19:30 la concertul lui Mircea Vintilă şi sâmbătă, de la ora 19:30 la concertul „Fără Zahăr”.

Festivalul culinar „Transilvania gastronomică” se desfăşoară încă, în mai multe spaţii. Vedeţi aici ce şi unde se întâmplă.

Focus Festival învinge ploaia şi se desfăşoară în Parcul Sub Arini. Până duminică aici au loc concerte, evenimente, târguri….Despre toate puteţi citi aici.

Dacă doriţi să auziţi cântând copii şi tineri, mergeţi la Festivalul Național de Interpretare „Sibiu Capitala Muzicală” – ediția a III-a, de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Programul aici.

Cupa Temerarul are loc sâmbătă, la Sala Transilvania. Aflaţi aici cine participă.

Jucaţi-vă cu noi!” este un spectacol ce are loc sâmbătă, de la ora 18, la Teatrul Gong. Este recomandat copiilor între 3 şi 10 ani. Şi dacă nu ajungeţi sâmbătă, puteţi merge duminică, de la ora 11. Vedeţi aici ce se întâmplă pe scenă.

Ultima oră

Comentariul meu