invitație la handbal. vino la meci ca să susținem sibiul!

poza handbalDuminică 13 septembrie echipa de handbal masculin  HANDBAL CLUB SIBIU debuteaza pe teren propriu in acest sezon în fața echipei CSM Satu Mare.

Jocul se va desfasura cu începere de la ora 11.00 in Sala Transilvania si face parte din etapa a II-a Campionatului National divizia A masculin seniori. Intrarea spectatorilor la acest meci este liberă.
Noutăți în lotul Handbal Club Sibiu  în acest sezon:
Jucători transferati de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu – Bogdan Razvan, extremă stânga si Kazimierz Novacovschi, portar. De la HC Adrian Petrea Resita – Daia Răzvan centru, extremă stânga
Juniori cu dubla legitimare de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu:
Bogdan Isdarila – portar, Capatina Horatiu – inter dreapta, Anton Alexandru – extrema stanga, Theil Sebastian – extrema dreapta, David Flavius – pivot/inter stanga
Handbal Club Sibiu a debutat în sezonul competițional 2015/2016  în deplasare în fața echipei CSU CNOT Brașov unde a pierdut scor 28-23 (16 – 16).
Oficialii sibieni speră la o victorie în jocul de duminică și așteaptă spectatorii echipei sibiene în număr cât mai mare la sală pentru a-i susține și în acest sezon.

Ultima oră

Comentariul meu