cum ne alegem parfumul după personalitate

parfumuri personalitateAlegerile noastre zilnice sunt puternic influentate de personalitate si caracter, iar de cele mai multe ori acest lucru se intampla intuitiv si involuntar. Asadar, nu este de mirare faptul ca in momentele in care va gasiti in fata vitrinelor luxuriante aveti tendinta de a incerca doar anumite parfumuri, fara sa acordati un gram de atentie si celorlalte arome din colectie. Temperamentul ne dicteaza intr-o proportie dominanta selectia de arome care troneaza pe masuta noastra de cosmetice, iar ambitia de a achizitiona o aroma care nu se potriveste deloc stilului propriu nu va fi doar ignorata din arsenalul zilnic de frumusete, ci va deveni o investitie fara temei. Asadar, va recomandam sa mizati pe intuitie si originalitate in momentul in care va cumparati un parfum si sa lasati deoparte criteriile obiective, precum brandul sau tendintele sezoniere.

Esente recomandate publicului romantic

Incepem cu aromele delicate, fragile, dar pline de viata. Cel mai adesea compozitia lor este incorporata in sticlute elegante, cu un design ultra – feminin. In lista lor de ingrediente primeaza acordurile gingase de iasomie alba, flori de portocal, bujori sau trandafiri, dar si notele lemnoase care se proiecteaza subtil pe pielea purtatoarelor. Daca ar trebui sa alegem o esenta clasica dintr-un astfel de top parfumuri femei, pozitia privilegiata ar fi ocupata de aroma Miss Dior. O declaratie contemporana de rafinament si eleganta absoluta, care se potriveste simultan tinerelor cu o personalitate exuberanta, dar si femeilor mature care sunt pasionate de aromele floral – fructate. O alta recomandare din colectia Dior este parfumul J’Adore, a carui compozitie florala pura este imbracata de un ambalaj sofisticat ce preia forma unei siluete grecesti. Din lista brandurilor importante care acorda o atentie deosebita aromelor romantice amintim casa Calvin Klein, cu ale sale Eternity si Euphoria, alaturi de Chloe si Elizabeth Arden.

Arome pasionale pentru personalitatile extrovertite

Un caracter dinamic are nevoie de accesorii pe masura, iar dupa cum bine stiti parfumul este o semnatura originala care va poate oferi o alura de invidiat. Aromele care insotesc de minune temperamentele feminine vibrante si efervescente sunt esentele propuse de casa Givenchy, precum Ange Ou Demon sau Le Secret. Daca te pasioneaza acordurile exotice, provenite din peisajele orientale sau cele asiatice, recomandarea noastra se indreapta spre branduri precum Kenzo sau Thierry Mugler. Vedetele lor olfactive te vor impresiona peste masura si iti vor sublinia mirific personalitatea misterioasa, plina de sex-appeal si incredere in fortele proprii.

Note revigorante pentru femeile atletice si dinamice

Daca sunteti o fire energica, pasionata de activitatile sportive desfasurate in aer liber sau o persoana care pur si simplu adora sa isi petreaca timpul liber in natura, aromele care vi se potrivesc sunt cele sport, fresh si usoare. Nicidecum nu va recomandam sa va lasati prinsa in mrejele unei arome orientale ametitoare pentru ca nu se va potrivi cu stilul de viata pe care il abordati in mod curent. Totusi, aveti la indemana optiuni interesante in functie de bugetul pe care sunteti dispusa sa il alocati acestei investitii. Puteti consulta grila de parfumuri lansata recent intr-un catalog Avon,, avantajul fiind reprezentat de preturile accesibile ale produselor cosmetice disponibile.

Outspoken Fresh este fara doar si poate vedeta sezonului estival, o aroma ambitioasa care uimeste deopotriva prin intermediul design-ului exterior dar si prin intermediul compozitiei fructate. Alte esente proaspete pe care le puteti aduce in colectia personala sunt Calvin Klein Ck One sau Davidoff Cool Water.

O doza aromatica plina de eleganta si maturitate

O fire conservatoare va miza intotdeauna pe un parfum clasic in detrimentul celor mai extravagante esente care se lanseaza anual pe piata de specialitate. Fiecare brand renumit va pune la dispozitie o colectie suficient de vasta, care se adreseaza deopotriva personalitatilor tinere si energice, dar si femeilor elegante, care mizeaza preponderent pe echilibru si minimalism. Printre recomandarile noastre se numara legendarul Chanel No. 5, Yves Saint Laurent Opium sau Crystal Noir de la Versace.

Ultima oră

Comentariul meu