ești bogat? află cum îți păzești casa de la distanță!

sisteme de supraveghereVacantele prelungite reprezinta o premisa favorabila pentru hotii care isi organizeaza urmatoarele spargeri, lipsa ta continua de acasa pentru o perioada indelungata oferindu-le libertatea de a lucra in liniste, fara sa fie descoperiti de autoritatile legale, sau cel putin de vecinii putin mai curiosi. Pentru persoanele care doresc sa isi securizeze complet locuinta si sa o fereasca de eventualele acte de vandalism am configurat o lista in care am precizat cele mai importante tactici pe care le puteti aborda.

Incepe prin a monta un sistem de supraveghere video complet

Chiar daca reprezinta o investitie financiara suficient de ampla trebuie sa iti achizitionezi un sistem de supraveghere video performant, care sa intregeasca in ansamblul sau toate componentele vitale pentru o functionare cat mai buna. Porneste prin a selecta acele camere de supraveghere care pot acoperi cu eficienta unghiurile moarte din fiecare incapere, tocmai pentru a apela la un numar restrans de astfel de dispozitive.

Primeaza calitatea in detrimentul cantitatii, asadar apeleaza la o firma de securitate care iti poate oferi consultanta necesara pentru a decide in ce zone se merita sa instalezi o camera de supraveghere, dar si care este tehnologia cea mai fiabila pentru cerintele individuale ale fiecarei incaperi in parte. De asemenea, acordati acelasi procentaj de atentie interiorului si exteriorului, urmand ca in fiecare arie perimetrala sa montati doar camerele de supraveghere care intrunesc specificatiile tehnice necesare, dar si pe cele estetice, in mediul exterior fiind decisiva camuflarea lor in peisaj.

Apeleaza la diverse trucuri inteligente care pot mentine hotii la distanta

Daca nu ai suficiente resurse financiare pentru a investi intr-un sistem de supraveghere video incearca totusi sa intri in posesia unor echipamente false, care cel putin pot induce teama in randul infractorilor, mai ales daca sunt pozitionate in unghiuri strategice. O alta solutie optima pentru a declansa o idee eronata in mintea hotilor este reprezentata de golirea cutiei de scrisori, tocmai pentru a nu ridica semne de intrebare in momentul in care lipsiti pentru o perioada mai lunga de acasa. Cu siguranta veti gasi un vecin suficient de amabil care sa va contorizeze zilnic scrisorile sau reclamele publicitare care ajung in cutia postala.

Nu te avanta in mrejele postarilor pe retelele de socializare, aceasta alegere dovedindu-se nefasta de-a lungul timpului pentru majoritatea persoanelor care s-au gandit sa impartaseasca un lucru atat de intim cu restul utilizatorilor cunoscuti, sau mai putin cunoscuti din mediul online. Doua recomandari intregesc lista trucurilor care si-au dovedit eficienta in diverse astfel de situatii. Incearca sa continui strategia de a induce in eroare potentialii infractori printr-un fals ramas bun, chiar daca in mod evident nu ramane acasa niciun membru al familiei. Nu uita sa iti depozitezi bunurile de valoare in locuri bine ascunse, care nu sunt deloc la indemana unui hot experimentat.

Mizeaza pe un sistem de alarma accesibil, dar fiabil pentru locuinta ta

Pretul nu reprezinta intotdeauna garantia calitatii, mai ales cand vorbim despre un subiect atat de sensibil precum protectia locuintei personale. Mai degraba ar trebui sa alegi sisteme de alarma ale caror panouri de control sa poata fi incorporate in perete, sau montate sub un perete fals. Ideea de baza este ca printre hotii de rand exista si persoane care detin cunostinte avansate legate de functionarea si intreruperea sistemelor de alarma. Echipamentele importante care pot intregi performanta unui sistem de alarma sunt reprezentate de detectorii de miscare, pe care ii puteti seta astfel incat acestia sa se declanseze doar in momentul in care patrunde o persoana straina in locuinta dumneavoastra. Acele sisteme care prezinta optiunea de imunitate pentru zgomotul si miscarile efectuate de animale sau pentru vibratiile electromagnetice sunt mult mai scumpe, insa rezultatele vor merita fiecare banut investit in securizarea propriului camin.

Ultima oră

Comentariul meu