coronarografie și stentare gratuită la polisano, în cadrul programului național

operatie polisano 2De la demararea Programului National peste 300 de pacienti au fost inclusi in acest program si au beneficiat de coronarografii diagnostice si/sau implantari de stenturi, iar peste 2000 de pacienti au apelat cu incredere la serviciile departamentului de cardiologie interventionala de la Polisano.

Serviciul de cardiologie intervențională de la Polisano raspunde cu profesionalism, promptitudine, calitate si eficienta tuturor cerintelor pacientilor pentru interventiile de specialitate in patologia cardiovasculara: coronarografii, angioplastii coronariane și carotidiene (dilatari, implantare de stenturi), corecții endovasculare de anevrism de aortă, embolizări, angiografii și angioplastii periferice.
Nominalizarea Polisano si finantarea de catre Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a Programului National privind procedurile de dilatare percutana, reprezinta expresia recunoasterii competentei si a profesionalismului echipei noastre medicale, precum a indeplinirii cu prisosinta a standardelor de dotare cu tehnologie medicala de ultima generatie, Clinica Polisano fiind cel mai important centru medical privat din ţară, în care se derulează acest program.
De la demararea Programului National peste 300 de pacienti au fost inclusi in acest program si au beneficiat de coronarografii diagnostice si/sau implantari de stenturi, iar peste 2000 de pacienti au apelat cu incredere la serviciile departamentului de cardiologie interventionala de la Polisano.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. AM STENT DIN 2008 SI AM NEVOIE DE CORONOGRAFIE SI STENT PRIN PROGRAMUL NATIONAL. SINT PENSIONAR TELEFON 0740962137

  2. AM STENT MONTAT IN 2008 SI AM NEVOIE DE CORONOGRAFIE SI STENT PRIN PROGRAMUL NATIONAL .PENSIONAR TELEFON 0740962137

  3. am nevoe de coronorografie am dureri in piept si respiratie grea sint pensionar si am 73 ani as dori sa stiu daca plata se face prin casa de asigurari sau plata de bolnav si cat este multumesc poate am noroc cu dv