astăzi : gaz metan începe lupta în cupa româniei

white-paper-backgroundAstăzi începând de la ora 16:30 Gaz Metan evoluează pe terenul formației CSM Râmnicu Vâlcea. Meciul făcând parte din turul cu numărul cinci al Cupei României. Toate partidele se joacă în perioada 8-9 august cu începere de la ora 18:30.

CSM Râmnicu Vâlcea evoluează tot în seria a doua a eșalonului secund, iar în primele 2 etape Vâlcenii au obținut o singură victorie scor 3-2 în timp ce Gaz Metan ”merge ceas” în liga secundă având maxim de puncte. Antrenorul formației Vâlcene este Alexandru Pelici, cel care a reușit în urmă cu 4 sezoane să o aducă pe Voința Sibiu în primul eșalon fotbalistic.

Lotul de jucători

  • Portari: Fildan Călin, Dragoș Geantă.
  • Fundași: Andrei Marin, Ionuț Stoica, Cătălin Pârvulescu, Rareș Cucui, Mihai Diaconescu, Constantin Piscanu, Denis Dumitrescu, Marius Tomozei.
  • Mijlocași: Alexandru Ionescu, Adrian Dedeu, Radu Rădulescu, Cătălin Prodan, Ovidiu Popescu, Lucian Iordache, Constantin Vasile, Enache Caju, Andrei Neagoe, Dragoș Firțulescu.
  • Atacanți: Bogdan Geantă, Andrei Ludușan, Albert Voinea, Jean Christian N’Kongue, Marius Staicu, Cornel Coman.

CSM are un lot cu o medie de vârstă de 24,35 de ani, iar întreg lotul este cotat la 2,5 milioane de euro. Cu siguranță cel mai sonor nume din lotul CSM-ului este Firțulescu, fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova sau Dinamo.

O veste bună pentru Gaz Metan este faptul că în Cupa României cluburile nu sunt nevoite să respecte regula impusă în liga secundă prin care folosirea a 3 juniori într-o partidă este obiligatorie. Astfel jucători mult mai experimentați precum Alex Munteanu , Cosimo Figliomeni , Roberto Romeo si Vitinho Medeiros, Elton, Costin Gheorghe sau Buziuc pot evolua încă din primul minut.

 

Ultima oră

Comentariul meu