juniorii de la interstar aduc încă un trofeu important în palmaresul clubului

interstarSi in acest an E-ON Cup a fost castigat de catre o grupa a clubului FC Interstar. La categoria 2008, in finala mare a turneului, elevii lui Ioan Bulea au invins cu 6-2 pe Transilvania Bistrita si si-au adjudecat medaliile de aur, urcand pe prima pozitie a podiumului.

Evolutiile micutilor interstaristi au fost dintre cele mai reusite, acestia invingand la nivelul grupelor pe Dinamo cu 2-1, pe Kinder Mures cu 6-2 si pe Luceafarul Cluj cu 4-2.
In fazele eliminatorii juniorii sibieni au dispus cu 5-3 de FC Bacau in optimi, apoi in sferturi de finala au invins pe Dinamo 2 cu 6-0 pentru ca in semifinala sa intalneasaca pe Dinamo 1 Bucuresti, o mai veche cunostiinta de la nivelul meciurilor din grupa. Interstar s-a impus din nou cu 2-1 dupa un meci viu disputat.
Finala mare a fost la discretia sibienilor care au invins in mod clar pe bistritenii de la Transilvania.
Andrei Gheorghe a fost desemnat jucatorul finalei, in timp ce Beni Kielhorn a cucerit titlul de gogheter al competitiei.
Este pentru al doilea an consecutiv cand o grupa de copii de la clubul Interstar  castiga E-ON Cup, dupa reusita grupei 2006 din sezonul trecut.
„A fost o competitie frumoasa la care au participat echipe foarte bune. Sunt multumit de evolutiile juniorilor mei care au crescut de la meci la meci. Multumesc parintilor pentru sprijin si sustinere.” -Ioan Bulea

FC INTERSTAR SIBIU:
Cindea David si Pandele David -portari, Overduin Maximilian,Toader Fabian, Mogoe David, Deac Tudor, Voilean Valentin, Kielhorn Beniamin, Zoppeltt Niklas , Bulea Andrei si Gheorghe Andrei-jucatori de camp.

Ultima oră

Comentariul meu