important pentru it-ști: centru de testare pearson vue la ebs în sibiu - compania face angajări

EBS Romania face parte acum din rețeaua mondială de centre autorizate de testare Pearson Vue. Furnizorul de servicii și soluții software EBS Romania a deschis porțile primului centru autorizat de testare Pearson Vue din Sibiu. ebs pearson vue

Pearson VUE este lider global în domeniul testărilor IT, livrand annual peste 10 milioane de teste la nivel mondial. Pearson Vue gestionează și cea mai mare rețea de centre autorizate: peste 5000, în peste 175 de țări. Centrul de testare oferă o paletă foarte largă de certificări, de la companii de top din industria IT: Microsoft, Oracle, Cisco, HP, SAP, IBM, Linux, Embedded, ITIL, ISTQB etc., lista completă poate fi consultată la adresa http://www.pearsonvue.com/programs/. 

Pentru înscriere la un examen de certificare, specialiștii IT interesați pot trimite un e-mail pe adresa raluca.banila@ebs.ro. Centrul de testare se află în cadrul sediului EBS Romania de pe strada Hipodromului nr. 27. Mai multe detalii se pot accesa pe http://ebs.ro/servicii/certificari-it-sibiu/.

EBS Sibiu a împlinit de curând 9 ani de activitate și reprezintă unul dintre principalii jucători în piața de IT sibiană. Echipa din Sibiu este formată în acest moment din 125 de membri. Dintre ei, aproximativ 30 fac parte din echipe de suport IT construite în ultimul an, pentru companii de renume din industria auto. Toți membrii acestor echipe sunt certificați conform standardului ITIL și asigură funcționarea optimă a zeci de aplicațiii folosite în procese complexe de producție, logistică sau financiar-contabile.  Pentru a doua jumătate de an se dorește angajarea la nivel de filială a încă cel puțin 30 de colegi noi. Principalele profiluri căutate sunt: Java Developer, ABAP Developer, .NET Developer, Suport IT, Embedded Developer.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu