foto - sibienii care au ”electrizat” părul vedetelor la mma 2015. poze și detalii inedite!

prima pozaCu siguranță că ați admirat coafurile și ținutele vedetelor ce au concertat joi seară pe scena de la Media Music Awards în Piața Mare a Sibiului. Unele au fost dea dreptul electrizante, altele excentrice, iar câteva au uimit prin simplețe. Puțină lume știe însă că aceste coafuri au fost ”gândite” de băieții de la MOD Hairdressers din Sibiu.

Paul, Robert, Adi și Ștefi. Patru nume dintr-o echipă extrem de modestă și plină de viață. Dacă întrebați vreo vedetă ce a fost joi seară la MMA la Sibiu, cu siguranță că o să vă spună că e vorba de trupa care le-a electrizat părul și i-au scos în evidență pe scenă cu coafuri chic sau privite cu invidie și admirație de cei peste 30.000 de spectatori.
Pe scenă au fost Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy și Nadir, iar aproape toți au trecut prin mâinile stiliștilor înainte să ajungă în fața fanilor.silistii mma sibiu 2015 (2)
Reporterii Ora de Sibiu au stat de vorbă cu cei trei băieți Paul, Robert și Adi, dar și cu ”pata de culoare” și totodată reprezentanta feminină a trupei, Ștefi, imediat după ce și-au terminat treaba la MMA. Cu toți formează echipa unui salon din Sibiu. Chiar dacă au stat ore în șir în picioare, ar mai avea energie pentru încă cel puțin o zi ca aceasta. silistii mma sibiu 2015 (8)
Trendul? Sofisticat bineînțeles!
Cei patru stiliști, au fost asistați de ajutoarele Claudia și Ada. ”Capul răutăților” este de departe Paul Paralescu. Nici nu a fost nevoie să îl întrebăm prea multe și a început să ne povestească cum a decurs ziua cu un elan care ”trădează” faptul că el și trupa care a muncit la coafuri, au avut parte de experiențe unice. silistii mma sibiu 2015 (6)

”În mare parte majoritatea vedetelor au vfost coafuri extravagante, ținând conta ca este vorba de artiști este absolut normal tocmai pentru a ieși in evidentă. Pot spune ca Trendul a fost unul sofisticat fiind vorba de o gala muzicală ! De obicei in momentul in care se aseaza pe scaun devin cooperant si tot odată încrezătoare in noi”, povestește Paul.silistii mma sibiu 2015 (7)
Blindați cu ”muniție” pentru ”tensiune și stres”
Paul povestește că cel mai mult anul asta i-a plăcut ca el și echipa sa au avut mai mult de lucru fata de anii anteriori, chiar daca nu toate vedetele si-au respectat programările făcute pentru backstage.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Nebunie de show la MMA în Piața Mare. Carmen Iohannis a fost la eveniment!

”Pot spune ca absolut toate vedetele sunt persoane normale si cooperante cu toată lumea, in limita bunului simt. Ca si materiale folosite sincer nu am apucat inca sa desfăcem inca trolerele, dar pot spune ca ne-am dus bine pregătiți din toate punctele de vedere. Experienta anilor trecuți își spune cuvântul. Eu personal ador munca de backstage, imi place tensiune si stresul specific creat. Foarte important pentru aceasta munca din culise este echipa pe care o ai in spate si care trebuie perfect coordonata ca totul sa iasă perfect.silistii mma sibiu 2015 (12)
Au lucrat la foc continuu și la comanda ”clienților”
Stiliștii au mărturisit că în momentul in care s-au apucat de treabă, nici nu și-au dat seama cum s-a scurs timpul. ”Ești prins cu totul in ceea ce se întâmpla in backstage. Timpul? Nici nu știi cum trece! Știu doar la cat am ajuns si la cat am terminat treaba. În rest nici nu m-am uitat la ceas”, spune unul din cei patru stiliști.
Dacă credeți că acele coafuri au fost făcute după cheremul stiliștilor, ei bine în realitate lucrurile nu au prea stat așa. Și pentru ca atmosfera să fie destinsă, tot timpul stiliștii glumesc cu vedetele de pe scaunul lor. silistii mma sibiu 2015 (1)”Coafurile le dezvoltam pe loc in urma câtorva întrebări prin care incerc exact ce si-ar dori fiecare artist sau dansator. Momente vesele tot timpul exista in backstage. Sunt absolut normale pentru aici teoretic toată lumea e relaxata si tot timpul se fac glume”, mai povestește Paul Paralescu.

Ce a urmat după muncă? Distracția bineînțeles. Echipa sibiană a fost prezentă și acolo. ”Chiar ne-am simțit bine din toate punctele de vedere mai ales ca am si rămas la petrecere unde a continuat distracția”, au mai spus cei de la MOD Hairdressers pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu