csu a bătut pe gaz metan la mediaș într-un meci amical. sibiul pleacă în slovacia!

calotaCsu Sibiu a învins vineri pe Gaz Metan Mediaș, în cadrul unui joc de verificare avut loc în Sala Sporturilor din orașul de pe Târnava Mare. CSU va participa săptămâna viitoare la un turneu de pregătire în Slovacia.

Lotul condus de Dan Fleșeriu a învins echipa medieșeană, într-o partidă amicală derulată în orașul de pe Târnave. La capătul celor 40 de minute de joc, CSU Sibiu – Gaz Metan Mediaș s-a încheiat 112-104,  (28-20, 33-28, 26-25, 25-31)
”Am avut o apărare slabă pe tot parcursul meciului. Am arătat inconstanță în joc, mergând de multe ori laa 20 de puncte diferență și perzând avantajulmult prea ușor, de fiecare dată. Dar suntem la început  avem timp să corectăm. Avem disponibilitate la efort și capacitatea de a face o apărare bună. A jucat astăzi și Lalovic și, chiar dacă este doar de două zile cu noi, s-a integrat bine deja în echipă. Are nevoie de timp să ajungă la forma fizică a coechipierilor”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, imediat după meci.
CSU Atlassib Sibiu urmează că continue pregătirea pentru campionat și în acest sens are programată participarea la un turneu în orașul Kosicevdin Slovacia, între 10-12 septembrie 2015.

Ultima oră

Comentariul meu