un britanic a dat peste cap radarul pe dn1 cu jaguarul. gonea cu o super viteză!

jaguarPolițiștii sibieni au prins joi dimineață un cetățean britanic care rula cu o viteză demnă de Formula, într-o zonă cuprinsă între Porumbacu de Jos și Scoreiu, acolo unde limita era de 100 km/h. Englezul a rămas fără permis după ce a fost prins că mergea cu numai puțin de 206 km/h.

Britanicul Mander Robert (foto stanga) , domiciliat Londra, a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 206 km/h pe un sector de drum cu limitare a vitezei la 100 km/h, cu un autoturism marca Jaguar (foto dreapta). Viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum constituie principala cauză generatoare de accidente rutiere.
În dimineaţa acestei zile, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au depistat un bărbat care conducea cu viteză excesivă. Astfel, în zona km. 275 al DN 1 (în zona localităţilor Porumbacu de Jos – Scoreiu), pe un segment de drum naţional unde viteza legală admisă este de 100 km/h, un conducător auto a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 206 km/h.
”Bărbatul în vârstă de 38 de ani, cetăţean străin, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, fiind-i aplicată şi pedeapsa complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu. Britanicul mergea spre Brașov și era în trecere prin Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu