situația parcării de la liceul de artă. ce spune primăria despre închiderea acesteia!

parcare liceul de arta sibiu (5)Municipalitatea sibiană a confirmat pentru Ora de Sibiu că parcarea din curtea Liceului de Artă este oficial în acte în custodia Primăriei. Consiliul Local a dat spațiul în folosință gratuită celor de la liceu, iar aceștia au decis să pună poartă și lacăt pe ea.

Cazul semnalat de Ora de Sibiu, legat de situația parcării de la Liceul de Artă, care a fost închisă , iar accesul auto a fost interzis, deși aceasta aparține în acte actualmente Primăriei, a primit un răspuns oficial din partea municipalității. Reprezentanții acesteia spun că imobilul în care funcționează Liceul de Artă și terenul aferent au fost închiriate de municipalitate prin contractul de închiriere nr.8/28.11.2014, încheiat între Parohia Evanghelică C.A. (proprietar) și Consiliul Local Sibiu – Serviciul Public de Administrare a Unităților de Învățământ Preuniversitar de Stat (chiriaș). Contractul prevede închirierea clădirii în suprafață de 2063,46 mp și a terenului în suprafață de 2740 mp.
Consiliul Local Sibiu a dat acest spațiu în folosință gratuită Liceului de Arte în scopul și cu destinația desfășurării procesului de învățământ. ”Prin urmare, unitatea de învățământ, prin directorul său, are  dreptul de a folosi în mod direct, pe riscul și pe răspunderea sa, bunurile ce fac obiectul contractului mai sus menționat. Prin măsura luată se protejează terenul și clădirea aflate în administrarea Liceului de Arte”, spune Mirela Gligore, Sef Serviciu Presă şi Comunicare la Primăria Municipiului Sibiu.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Liceul de Artă a ÎNCHIS parcarea auto din curte. Poartă încuiată cu lacăt!
În aceste condiții este puțin probabil ca parcarea să mai fie deschisă pentru ca sibienii să poată parca aici, mai ales că în mai puțin de două săptămâni, elevii vor începe cursurile în noul an școlar.

Ultima oră

Comentariul meu