ordinea la media music awards asigurată cu zeci de echipaje cu câini polițiști

caineInspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu în colaborare cu Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu angrenează numeroase echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică, în după-masa acestei zile, pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de cea de-a patra ediţie a Galei Media Music Awards.

În această după-masă, aproximativ 20 de poliţişti de la ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră, şi 46 de echipe canine vor fi prezente în zona centrală a municipiului Sibiu pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Prezenţa poliţiştilor sibieni are ca scop descurajarea comportamentelor necivilizate şi prevenirea faptelor antisociale.
Totodată, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi în trafic pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi prevenirea ambuteiajelor.
Pentru siguranţa dumneavoastră, poliţiştii recomandă:
– Parcaţi vehiculele în spaţiile sau parcările special amenajate! În autoturisme nu trebuie lăsate la vedere bunuri de valoare!
– Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime;
– Este bine să fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător;
– Este riscant să acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane pe care nu le cunoaşteţi ori pe care le-aţi întâlnit de puţin timp;
– Nu trebuie să răspundeţi la provocări cu violenţă. Conflictele trebuie evitate;
– Alcoolul în exces vă poate angrena în dispute verbale ce pot avea consecinţe nefaste;
– Dacă vă însoţesc copiii, nu îi lăsaţi nesupravegheaţi;
– Cei mici este bine să cunoască numele complet al părinţilor, numărul de telefon, precum şi adresa de domiciliu, deoarece, la astfel de evenimente, riscul de a se rătăci creşte;
– În situaţia în care sunteţi martori ai unor fapte antisociale sau victime ale unor infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat poliţist sau să apelaţi gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. nu ne mai aburiti cu eficienta politiei…miercuri in jurul orei 19 era o masina de politie parcata in fata la banca Transilvania – mag. Dumbrava…si bine mersi stateau de povesti cu prietenii iar in acelasi timp prin spatele lor doi indivizi au traversat bulevardul principal dintr-o parte in alta, evident prin loc nepermis, in trafic puternic,…n-a fost ABSOLUT nici o reactive din partea celor doi…au continuat discutia linistiti…deci lasati-o moale cu eficienta si vigilenta politiei!!!