bilete ieftine sâmbătă: gaz metan joacă acasă cu unirea tărlungeni

white-paper-backgroundSâmbătă 5 august a.c. pe stadionul din Mediaș se joacă partida dintre Gaz Metan și Unirea Tărlungeni. În prima etapă, Gaz Metan a reușit să învingă scor 2-1 pe stadionul ”Motorul” din Arad, formația locală UTA. În același timp, Unirea Tărlungeni a pierdut în etapa inaugurală scor 3-2 în fața formației Șoimii Pâncota.

Lotul celor de la Unirea Tărlungeni

  • Portari – Remus Dănălache, Vlad Mutiu, Andrei Burlui
  • Fundași – George Vlăsceanu, Rareș Forika, Ioan Șerban, Marius Burlacu, Sebastian Bucur, Robert Vasiloi, Flavius Iaru, Bogdan Cîrstean
  • Mijlocași – Sorin Marin, Răzvan Dâlbea, Marius Pastor, Vasile Petra, Bogdan Minciună, Ionuț Cioinac, Călin Păduraru, George Monea,
  • Atacanți – Ioan Coman, Albert Neculai, Ionuț Chirciu

Analizând lotul celor de la Tărlungeni putem observa faptul că cel mai sonor nume este cel al portarului Remus Dănălache care a evoluat în prima ligă purtând tricoul Voinței Sibiu. Cu un lot solid format din 34 de jucători, cei de la Tărlungeni se bazează pe experiența mai mare a jucătorilor, media de vârstă a formației Brașovene fiind de 26,6 ani, în timp ce în dreptul Gazului Metan media de vârstă este de 26,1 ani. Din punct de vedere valoric, Gaz Metan este echipa net superioară, dar Gazul câștigă și în ceea ce privește omogenitatea lotului după ce majoritatea jucătorilor care au îmbrăcat tricoul alb-negru în sezonul trecut au rămas să lupte pentru a obține promovarea în prima ligă.

Într-un top 5 al cotelor de jucători, băieții antrenați de Ion Balaur ocupă 4 din cele 5 poziții ale clasamentului, Muth, Llullaku, Crețu și Mujdragic ocupă locurile 1,2,3 și 5 în timp ce pe locul 4 se plasează fundașul celor de la U Cluj, Florin Neag.

Prețul biletelor a scăzut, dacă în sezonul trecut la 90% din partidele jucate la Mediaș prețul unui bilet era de 10 lei, acum costul unui bilet pentru meciul de sâmbătă cu Unirea Tărlungeni este de 5 lei, excepție făcând doar tribuna oficială unde prețul unui bilet este de 20 de lei.

Ce spune Ionuț Buzean în legătură cu meciul de sâmbătă

”Va fi un meci pe care trebuie sa-l tratăm cu maximă seriozitate. Dacă reușim acest lucru sunt convins că o să obținem o nouă victorie. Adversarii au pierdut etapa trecută pe teren propriu dar nu trebuie să ne luăm după acest lucru. Au o echipă cu jucători experimentați,multi dintre ei evoluând în trecut pe prima șcenă a fotbalului românesc. Așteptaă suporterii în număr cât mai mare la stadion!” a declarat fundașul Gazului, Ionuț Buzean,pentru Ora de Sibiu.

Noutăți

La capitolul noutăți îi avem pe fundașul Jasmin Trtovac care tocmai a semnat cu formația din țara sa natală FK Novi Pazar, dar și pe mijlocașul Aliu Djalo care a ajuns la formația finlandeză PS Kemi Kings.

După meciul cu Tărlungeni, Gaz Metan rămâne la Mediaș pentru a primii vizita celor de la ”Șoimii Pâncota”, în timp ce Unirea Tărlungeni joacă tot în fața unei formații retrogradate din prima ligă și anume Universitatea Cluj.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Unirea Tărlungeni se joacă sâmbătă începând de la ora 11:00 pe stadionul municipal din Mediaș.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu