video foto – scena mma sibiu 2015 din piața mare: turiștii se minunează și își fac poze cu ea!

scena mma 2015 (8)Organizatorii celui mai mare eveniment muzical ce are loc la Sibiu în această toamnă, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Scena pe care peste 40 de artiști vor cânta joi seară la premiile Media Music Awards 2015, a fost deja montată în Piața Mare.

Agitație multă în Piața Mare a Sibiului. Muncitorii aleargă de zor pentru amplasarea ultimelor elemente ale uriașei scene ce a fost montată aici pentru evenimentul de joi seară. Cortul de backstage este și el aproape gata. Se cară în grabă mobilier și lăzi frigorifice pentru punctele de unde cei peste 20.000 de spectatori așteptați aici, pot să își cumpere răcoritoare, bere și nu numai.

Turiști impresionați
Turiștii se uită mirați către scenă, iar unii dintre ei se opresc să își facă poze în fața acesteia. ”Ce mare e iubi! Îți dai seama ce o să fie aici mâine seară? Hai să mai stăm o zi! Ce zici?” îi strigă o tânără iubitului ei, în timp ce acesta îi face mai multe fotografii ca să le posteze pe Facebook. La nici zece metri distanță, o familie cu doi copii se învârte prin piața Mare și întreabă de muzeul Brukenthal. ”E acolo în spatele scenei! Uitați că i se vede acoperișul!”, le strigă un muncitor care trecea pe lângă ei și i-a auzit cum se întrebau unde e locația. ”Mulțumim! Dar aici pentru ce faceți scena asta așa mare? E vreun concert cu vreo trupă celebră?”, întreabă unul din turiști. ”E MMA, Domne!”, îi răspunde din nou muncitorul.
La nici 5 minute după, apare un grup de tineri gălăgios. Sunt francezi și se uită și ei cu mirare spre scenă. Unul citește ce scrie pe un banner după care caută pe internet. Le spune celorlalți că va fi mnare eveniment a II-a zi, iar toți cad de acord că se vor întoarce să vadă MMA-ul.

Peste 40 de artiști la Media Music Awards
Media Music Awards 2015, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio – TV, in mod transparent si de necontestat, va avea loc la Sibiu pe 3 septembrie, incepand cu ora 19.00. In premiera pentru Sibiu, editia 2015 va aduce un NUMAR RECORD DE ARTISTI, pe o scena cat latimea unui teren de fotbal, amplasata in Piata Mare.
40 de artisti romani de top vor concerta live la Media Music Awards: Smiley, Delia, Andra, Holograf, Elena Gheorghe, Akcent, Alex Velea,Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Corina, Otilia, Nicoleta Nuca, Maxim, Ami,  Raluka, Dj Sava, Lariss, Lora, Bere Gratis, Ruby, Fly Project, Alina Eremia, Puya, Doddy, Vescan, Melina, Sore, What’s UP, Andreea Balan,  Lidia Buble,  Feli, Naguale & Kaira, Jo, Randi, Uddy, Nadir, Shift, Nicole Cherry, Fameless. Pentru cei care nu pot ajunge la Sibiu, gala va fi difuzata live la MTV si pe Pro TV International. Evenimentul are loc cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, si a ajuns deja la patra editie.

Parcarea din Piața Mică se închide
Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a aprobat închiderea totală a parcării din Piața Mică în data de 3 septembrie, între orele 7 și 24. Accesul riveranilor și a autovehiculelor de aprovizionare va fi totuși permis și în acest interval. Solicitarea a fost transmisă de organizatorii Media Music Awards, eveniment care va avea loc în data de 3 septembrie, în Piața Mare.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=zhhjS5yPNd4″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/zhhjS5yPNd4/maxresdefault.jpg” caption=”SCENA MMA DIN CENTRUL SIBIULUI”]

Ultima oră

Comentariul meu