i-au furat banii și telefonul din geanta la școală. s-a întâmplat la sibiu!
Foto Arhivă

hoti_buzunareO femeie a sesizat ieri telefonic Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că în timp ce se afla în municipiul Sibiu, în incinta unei şcoli generale, i-a fost sustrasă geanta. Hoții i-au furat telefonul și banii din geantă, incidentul având loc la Școala Generală Numărul 4.

Fapta s-a produs marți în jurul orei 13:10, la faţa locului deplasându-se cu operativitate un echipaj din cadrul sistemului de ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Municipiului Sibiu.
În urma discuţiilor purtate cu victima, poliţiştii au stabilit faptul că acesta şi-a lăsat geanta în apropierea unui tomberon, fiind sustrasă de persoane necunoscute.
Poliţiştii sibieni, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, au reuşit identificarea persoanelor bănuite de săvârşirea acestei fapte, precum şi recuperarea integrală a prejudiciului creat.
”Cei doi bănuiţi, un bărbat şi o femeie în vârstă de 35 şi 63 de ani, domiciliaţi în municipiului Sibiu, sunt cercetaţi de poliţiştii sibieni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările”, spun cei de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu