accident pe autostrada a1 la limita dintre județele sibiu și alba. cinci persoane sunt rănite!

smurd fotoNumai puțin de patru echipaje de la ISU și SMURD au pornit spre o zonă aflată în apropiere de Cunța, pentru a salva mai multe persoane rănite într-un accident rutier petrecut pe autostrada Sibiu – Orăștie.

Traficul pe autostrada A1 este afectat în această după amiază de marți, de un accident rutier petrecut la granița dintre județele Sibiu și Alba, în zona localității Cunța.
”Trei echipaje ale SMURD-ului și un echipaj de pompieri, intervin pentru salvarea unor persoane ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe autostrada A1, în zona Cunța, pe sensul de mers către Sebeș”, spun cei de la ISU Sibiu.

Cinci persoane sunt rănite
În accident sunt implicate două autoturisme și un autotren. În urma impactului cinci persoane au fost rănite. ”Vorbim de cinci victime, conștiente toate. Acestea au fost preluate de patru ambulanțe SMURD. Două de la Sibiu, care transportă victimele la UPU Sibiu și două de la Alba, care transportă celelalte victime la UPU Alba”, a explicat Bianca Sabău, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. Toate victimele sunt bărbați. Accidentul a avut loc la kilometrul 289, pe raza județului Sibiu. foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. daca nu stiti despre ce este vb nu mai comentati unii pt senzational fac orice presa intodeauna deformeaza adevarul

  2. Accidentul a fost provocat de soferul tirului cu siguranta a adormit la volan. In momontul cand a lovit cele 2 autoturisme de la cneadr nu apus frana, a intrata pur si simplu in acele masini.Dumnezeu a avut in paza acei oameni altfel nu se explica cum au scapat cu viata,cu rani minore unul dintre ei a avut mana stanga lovita,soferul din l 200.

  3. Soferul tirului a intrat direct in cele doua autoturisme de la cneadr care mergeau incet pe banda de refugiu ,tirul a intrt in ele fara frana.Dumnezeu la dat zile acelor oameni! Cu siguranta soferul tirului a adormit la volan.