evenimentul toamnei la sibiu - unde e locația unde se va deschide fratelli!

fratelli-lounge-clubInteresul pentru apariția a ceea ce probabil o să fie cel mai cochet club din Sibiu, a devenit enorm, odată cu dezvăluirile făcute de site-ul nostru la finele săptămânii trecute. Anunțul că Fratelli Lounge & Club ar putea deschide o locație în oraș a făcut ca știrea să facă înconjurul Sibiului în spațiul virtual.

Fratelli Lounge & Club are din ce în ce mai multe șanse să se deschidă în această toamnă la Sibiu. Astfel după ce franciza cea mai de succes din România a deschis locații în Capitală, Mamaia, Constanța, Iași și Timișoara, cel mai probabil urmează pe hartă Sibiul.
Locația aleasă de Fratelli Lounge & Club pentru Sibiu este actualul club Liquid. Proprietarii acestuia sunt în negocieri avansate cu deținătorii francizei, iar conform surselor noastre, acum se discută ultimii pași pentru oficializarea tranzacției.
Clubul urmează să fie reamenajat în totalitate pentru a pune în practică conceptul celor de la Fratelli Lounge & Club, concept ce le-a adus un succes enorm în România. În această săptămână urmează ca tranzacția să fie oficializată, iar apoi să înceapă lucrările pentru Fratelli Lounge & Club Sibiu.

Isterie și interes major printre tineri
Stirea publicată pe Ora de Sibiu în urmă cu câteva zile, legat de apariția unei locații Fratelli la Sibiu, are mii de distribuiri și redistribuiri în spațiul virtual. Majoritarea celor care au lăsat comentarii pe pagina noastră de Facebook, își exprimă satisfacția pentru faptul că Sibiul are șansa să aibă un club în adevăratul sens al cuvântului. Desigur există și voci care cred contrariul.

Cine sunt Fratelli Lounge & Club
In 2005, patru prieteni au avut ideea de a deschide in centrul Bucurestiului o cafenea cu un concept si design deosebit de tot ce exista pana atunci in capitala, Fratelli EspressoBar.
A fost intr-adevar inceputul unei prietenii frumoase, a unei povesti de succes, de fapt, locul unde a inceput istoria Fratelli: muzica, oamenii, magia conceptului Fratelli au dat o noua definitie vietii de noapte din Bucuresti.Ideea celor patru prieteni s-a dezvoltat in timp si s-a transformat intr-o poveste de succes al unui brand 100% romanesc. Ultima locație inaugurată, a fost cea de la Iași, în urmă cu doi ani.

Ultima oră

Comentariul meu