csu sibiu dă afară doi jucători după memorialul tordai

csu sibiuAșa după cum a anunțat imediat după memorialul Elemer Tordai, antrenorul Dan Fleșeriu s-a consultat cu ceilalți membrii din staff-ul tehnic și a decis împreună cu aceștia să se despartă de doi jucători cu care CSU a început pregătile în această vară. Astfel americanul Amardi și românul Răducan au fost puși pe liber.

Staff-ul tehnic al CSU Sibiu a decis să se despartă de Richard Amardi și Sorin Răducan, la două săptămâni după ce jucătorii au început pregătirile pentru noul sezon competițional 2015-2016.
În această dimineață, conducerea CSU Sibiu a făcut o analiză a evoluției jucătorilor din noul lot și a decis să să despartă de doi dintre jucătorii pe care îi convocase.
” Au fost două săptămâni de pregătire, timp în care am avut ocazia de a-i vedea pe jucători, atât la antrenamente, cât și pe teren, în cadrul celor patru meciuri amicale pe care le-am jucat și am luat decizia de a renunța la Răducan și Amardi.”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.
Sorin Răducat a fost cooptat în ultimele trei sezoane alături de echipa din Liga Națională de Baschet Masculin a CSU Sibiu, iar Richard Amardi s-a alăturat în această vară lotului lui Dan Fleșeriu. foto: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu