crucea roșie din sibiu acordă prim-ajutor limbii române

carteCu ocazia Zilei Limbii Române, Crucea Roșie – filiala Sibiu organizează, la librăria Habitus, un eveniment care să marcheze importanța acesteia în fundamentarea  identității  naționale, pe de-o parte, dar și să încurajeze folosirea corectă a limbii.

Cu acest prilej, luni începând cu ora 17.30,  voluntarii Crucii Roșii propun o piesă de Teatru Forum (o formă de teatru ce dă posibilitatea la interacţiune și dezbatere, reprezentând, totodată, și un instrument de intervenţie socială. Piesa de teatru se petrece astfel încât un grup de oameni schimbă idei şi opinii, caută împreună soluţii sau modele de acţiune potrivite cu situaţia în care sunt implicaţi).
Invitatul special este Sergiu Bolotă, care va încheia seara oferind publicului prezent un recital inedit.
Lia Baltador, directorul Crucii Rosii din Sibiu : ʺAm dorit să marcăm această zi, fiindcă educația ar trebui să reprezinte o preocupare centrală pentru noi toți, iar aceasta se fundamentează pe utilizarea corectă a limbii. Este un eveniment festiv, dar dorim, totodată, să atragem atenția că, uneori, limba română are nevoie de ʺintervenții de prim-ajutorʺ. Mulțumim partenerilor noștri care ne-au susținut în organizarea evenimentului.ʺ, spune Lia Baltador, director Crucea Roșie Română, Filiala Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu