politiaŞi în acest weekend poliţiştii sibieni s-au aflat la datorie pentru ca cetăţenii judeţului să petreacă un sfârşit de săptămână în siguranţă. Astfel, în perioada 28 – 30 august, poliţiştii sibieni au constatat 12 infracţiuni şi au aplicat peste 250 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 41.000 de lei.

Poliţiştii din structurile de ordine şi siguranţă publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, precum şi din celelalte structuri ale I.P.J. Sibiu au acţionat la sfârşitul săptămânii pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru siguranţa traficului rutier şi depistarea celor care comit fapte antisociale.
Activităţile au avut ca scop combaterea şi prevenirea faptelor comise cu violenţă, furturilor (din autoturisme, genţi), comerţului  ilicit dar şi cerşetoriei. Totodată, poliţiştii rutieri au acordat o atenţie sporită creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor în traficul rutier, fiind utilizate în activitate dispozitivele de înregistrare şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe drumurile publice.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii sibieni au constatat 12 infracţiuni la regimul rutier şi au aplicat 269 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 41.237 de lei. Din cele 269 de sancţiuni contravenţionale, 58 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, şi 202 ca urmare a încălcării prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 9 sancţiuni fiind aplicate pentru alte abateri.

Ultima oră

Comentariul meu